• head_banner_01
  • head_banner_01

Babagan awake dhewe

Informasi Perusahaan

  • about
  • about
  • about
  • about
  • about

Beijing Huasheng Metal Materials Co., Ltd. didegaké ing taun 2003. Perusahaan iki wis suwe ngoperasikaké logam non-ferrous (tungsten, molybdenum, tantalum, niobium, nikel, kobalt, paduan ferro lan beban tungku).Produksi lan pangolahan utama: produk tungsten lan molybdenum, produk tantalum lan niobium, bubuk tungsten, bubuk tungsten karbida, bubuk molibdenum, bubuk niobium, bubuk tantalum lan produk bubuk logam langka liyane, nikel, kobalt, rhenium lan produk logam non-ferrous liyane.Adol platina, bubuk rhodium, paladium, bubuk iridium, bubuk ruthenium, bubuk luwe, emas, perak lan logam mulia liyane.Daur ulang: kethokan logam non-ferrous.

Produk perusahaan akeh digunakake ing aerospace, medis, pangolahan mekanik, lampu semikonduktor, integrasi semikonduktor, kaca, tungku suhu dhuwur, keamanan lan pertahanan, sumber cahya listrik, mobil lan industri liyane.Perusahaan kasebut nduweni jaringan pemasaran sing apik.Maju platform marketing, fokus kanggo mbangun jaringan marketing telung dimensi kanthi kombinasi point-to-face, point-to-face, multi-level lan multi-channel.Perusahaan njupuk "jujur ​​lan dipercaya, layanan kelas siji, kualitas dhuwur lan rega murah, keuntungan bebarengan lan menang-menang" minangka filosofi bisnis sawijining.Adhering menyang nilai inti saka "nggawe nilai karo ikhlas", insisting ing filsafat Manajemen saka "ati-oriented" ing Manajemen, ing ngisor iki pathokan prilaku "kang dedikasi lan nambani wong kanthi ikhlas", lan vigorously mromosiaken semangat perusahaan " nggayuh kasampurnan lan enterprising tanpa wates", Kita tansah njupuk "Ilmu lan Teknologi, Manajemen Strict, Quality First, Kanthi marem kabutuhan Customer" minangka kawicaksanan kualitas, lan nguber goal saka "Mbangun merek internasional kesuwur".

Kabeh produk nyedhiyakake layanan khusus.

Sajrone pirang-pirang taun kerja, perusahaan kita dipercaya banget dening para pelanggan ing panyebaran Aerospace, Kapal, Otomotif & Industri Militer dll.

Kita nyimpen inventaris sing gedhe lan lengkap kanthi jinis bahan kanthi kualitas paling dhuwur kanthi Powder, Bar Square, Rod Round, Block, Ingot, Plum, Wire, Target, Tube, Pipe, Sheet, Foil, Plate, Cube, Crucible etc., kanggo njamin kita customer karo pangiriman cepet lan kontrol kualitas stabilitas.

Tim Kita

Presiden kita Pak Cui wis makarya ing kothak logam liwat 30 taun, anggota tim ngiring liwat 10 taun ndhuwur karo akèh pengalaman kanggo bahan logam.

Perusahaan kita kabeh babagan nyediakake industri kanthi produk kualitas paling dhuwur, amarga tujuane yaiku nduwe pelanggan sing marem kanthi kualitas sing paling apik lan rega terjangkau.

+ (taun)
Presiden kita duwe pengalaman sing sugih
+ (taun)
Tim kita duwe pengalaman sing sugih
aboutus2