• head_banner_01
  • head_banner_01

Tinggi Murni 99.8% titanium kelas 7 putaran sputtering target ti alloy target kanggo pabrik lapisan supplier

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Target Titanium kanggo mesin lapisan pvd

Kelas: Titanium (Gr1, Gr2, Gr5, Gr7, GR12)

Target paduan: Ti-Al, Ti-Cr, Ti-Zr dll

Asal: kutha Baoji Provinsi Shaanxi china

Konten titanium: ≥99.5 (%)

Konten pengotor: <0,02 (%)

Kapadhetan: 4,51 utawa 4,50 g / cm3

Standar: ASTM B381;ASTM F67, ASTM F136


Detail Produk

Tag produk

Parameter produk

jeneng produk Target titanium kanggo mesin lapisan pvd
sasmita Titanium (Gr1, Gr2, Gr5, Gr7, GR12)Target paduan: Ti-Al, Ti-Cr, Ti-Zr dll
asale Kutha Baoji Provinsi Shaanxi china
kandungan titanium ≥99,5 (%)
Isi najis <0,02 (%)
Kapadhetan 4,51 utawa 4,50 g/cm3
Standar ASTM B381;ASTM F67, ASTM F136
Ukuran 1. Target babak: Ø30--2000mm, ketebalan 3.0mm--300mm;2. Plate Targe: Length: 200-500mm Jembar: 100-230mm Ketebalan: 3--40mm;3. Target tabung: Diameter: 30-200mm Ketebalan: 5-20mm Length: 500-2000mm;4. Customized kasedhiya
Teknik Forged lan CNC Machined
Aplikasi Pemisahan semikonduktor, bahan lapisan film, lapisan elektroda Panyimpenan, lapisan sputtering, lapisan permukaan, industri lapisan kaca.

Keperluan kimia kanggo target titanium

ASTM B265

GB/T 3620.1

JIS H4600

Konten unsur (≤wt%)

N

C

H

Fe

O

liyane

Titanium Murni Kab

Gr.1

TA1

kelas 1

0.03

0.08

0.015

0.20

0.18

/

Gr.2

TA2

kelas 2

0.03

0.08

0.015

0.30

0.25

/

titaniumPaduan

Gr.5

TC4Ti-6Al-4V

Kelas 60

0.05

0.08

0.015

0.40

0.2

Al: 5.5-6.75

V:3.5-4.5

Gr.7

TA9

Kelas 12

0.03

0.08

0.015

0.30

0.25

Pd:0.12-0.25

Gr.12

TA10

Kelas 60E

0.03

0.08

0.015

0.30

0.25

Mo:0.2-0.4

Ni: 0,6-0,9

Sifat mekanik longitudinal ing suhu kamar

sasmita

Kekuwatan tensileRm/MPa(>=)

kekuatan ngasilakenRp0,2 (MPa)

ElongationA4D(%)

Pengurangan areaZ(%)

Gr1

240

140

24

30

Gr2

400

275

20

30

Gr5

895

825

10

25

Gr7

370

250

20

25

Gr12

485

345

18

25

Titanium Sputtering Target

Ukuran umum saka target sputter titanium: Φ100 * 40, Φ98 * 40, Φ95 * 45, Φ90 * 40, Φ85 * 35, Φ65 * 40 etc.

Uga bisa ngatur miturut panjalukan utawa gambar customer

Syarat target: kemurnian dhuwur, biji kristal seragam, lan kompak sing apik.

Kemurnian: 99,5%, 99,95%, 99,98%, 99,995%.

Proses Produksi Target Titanium

titanium spons --- dilebur untuk titanium ingot --- tes --- pemotongan ingot --- penempaan --- rolling --- peeling --- straightening --- ultrasonik deteksi cacat --- packing

Titanium target Fitur

1. Kapadhetan Low lan High Specification Strength

2. Resistance Corrosion banget

3. Good resistance kanggo efek saka panas

4. Prewangan banget kanggo Cryogenics Property

5. Nonmagnetik lan Non-beracun

6. Sifat termal apik

7. Low Modulus saka Elastisitas


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • Tantalum Target

      Sasaran Tantalum

      Parameter produk Jeneng Produk: target tantalum kemurnian dhuwur target tantalum murni Bahan Tantalum Kemurnian 99,95% min utawa 99,99% min Werna Logam mengkilat, keperakan sing tahan banget kanggo korosi.Jeneng liya Ta target Standar ASTM B 708 Ukuran Diameter > 10mm * tebal > 0.1mm Bentuk Planar MOQ 5pcs Wektu pangiriman 7 dina Mesin Lapisan Sputtering Digunakake Tabel 1: Komposisi kimia ...

    • high purity round shape 99.95% Mo material 3N5 Molybdenum sputtering target for glass coating & decoration

      wangun bunder kemurnian dhuwur 99.95% bahan Mo 3N5 ...

      Parameter produk Jeneng Merek HSG Nomer Model Logam Target HSG-moly Grade MO1 Titik lebur(℃) 2617 Proses Sintering/Forged Forged Parts Bentuk Khusus Bahan Molybdenum Murni Komposisi Kimia Mo:> =99.95% Sertifikat ISO9001:2015 Standar ASTM B386 Permukaan Padhang lan Lemah Kapadhetan lumahing 10.28g/cm3 Warna Metallic Luster Kemurnian Mo:> = 99.95% Aplikasi lapisan film PVD ing industri kaca, ion pl...

    • Niobium Target

      Niobium Target

      Parameter produk Spesifikasi Item ASTM B393 9995 target niobium murni polesan kanggo industri Standar ASTM B393 Kapadhetan 8.57g/cm3 Kemurnian ≥99.95% Ukuran miturut gambar pelanggan Inspeksi Pengujian komposisi kimia, Pengujian mekanik, Inspeksi ultrasonik, Deteksi ukuran penampilan Grade R04210, R04210 , R04261 Permukaan polishing, grinding Technique sintered, rolled, ditempa Fitur High temperature resi...

    • Tungsten Target

      Target Tungsten Kab

      Parameter produk Jeneng Produk Tungsten(W)sputtering target Grade W1 Kasedhiya Kemurnian(%) 99,5%,99,8%,99,9%,99,95%,99,99% Wangun: Plate, bunder, rotary, pipa/tabung Spesifikasi Minangka pelanggan nuntut Standar ASTM B760- 07,GB/T 3875-06 Kapadhetan ≥19.3g/cm3 Titik lebur 3410°C Volume atom 9.53 cm3/mol Koefisien temperatur tahan 0.00482 I/℃ Panas sublimasi 847.8 kJ/mol(25℃) Kalor laten 40.6 ℃ kJ/mol...