WE nyedhiyakake PRODUK Dhuwur

PRODUK KAMI

  • China Ferro Molybdenum Factory Supply Quality Low Carbon Femo Femo60 Ferro Molybdenum Price

    China Ferro Molybdenum Pabrik Pasokan Quality L ...

    Komposisi Kimia Komposisi FeMo (%) Kelas Mo Si SPC Cu FeMo70 65-75 2 0,08 0,05 0,1 0,5 FeMo60-A 60-65 1 0,08 0,04 0,1 0,5 FeMo60-B 60-65 1,5 0,5 0,5 0,5 FeMo60-A 0.15 0.05 0.15 1 FeMo55-A 55-60 1 0.1 0.08 0.15 0.5 FeMo55-B 55-60 1.5 0.15 0.1 0.2 0.5 Katrangan Produk Ferro Molybdenum70 utamane digunakake kanggo nggawe baja molybdenum.Molybde...

  • HSG Ferro Tungsten price for sale ferro wolfram FeW 70% 80% lump

    HSG Ferro Tungsten rega kanggo sale ferro wolfram ...

    We nyuplai Ferro Tungsten kabeh gelar minangka nderek Grade FeW 8OW-A FeW80-B FEW 80-CW 75% -80% 75% -80% 75% -80% C 0.1% max 0.3% max 0.6% max P 0.03% max 0,04% maks 0,05% max S 0,06% max 0,07% max 0,08% max Si 0,5% max 0,7% max 0,7% max Mn 0,25% max 0,35% max 0,5% max 0,06% max 0,06% Cu % max 0,12% max 0,15% max Minangka 0,06% max 0,08% max 0,10% max Bi 0,05% max 0,05% max 0,0...

  • High Purity And High Temperature Alloy Addition Niobium Metal Price Niobium Bar Niobium Ingots

    Penambahan Alloy Suhu Tinggi lan Kemurnian Dhuwur...

    Ukuran 15-20 mm x 15-20 mm x 400-500 mm Kita uga bisa ngethok utawa ngremuk bar dadi ukuran sing luwih cilik adhedhasar panyuwunan Sampeyan Konten pengotor Fe Si Ni W Mo Ti 0,004 0,004 0,002 0,005 0,005 0,002 Ta OCHN 0,002 Ta OCHN 0,002 Ta OCHN 0,015 0.003 Deskripsi Produk Bar niobium disinter saka bubuk Nb2O5, produk setengah rampung sing dijupuk kanggo leleh ingot niobium, utawa minangka aditif paduan kanggo produksi baja utawa superalloy.Bar niobium kita yaiku ...

  • Molybdenum Round And Polished Square Bar For Steel Industry Molybdenum Price Per Kg For Sale In China Market

    Molybdenum Round lan Poles Square Bar Kanggo St ...

    Parameter Produk Jeneng barang molybdenum rod utawa bar Bahan molybdenum murni, molybdenum alloy Paket kothak karton, kasus kayu utawa minangka request MOQ 1 kilogram Aplikasi Elektroda molibdenum, prau Molybdenum, Tungku vakum Crucible, energi nuklir etc. Spesifikasi Mo-1 Molybdenum Komposisi Standar Mo Balance Pb 10 ppm maks Bi 10 ppm maks Sn 10 ppm maks Sb 10 ppm maks Cd 10 ppm maks Fe 50 ppm maks Ni 30 ppm maks Al 20 ppm maks Si 30 ppm maks Ca 20 ppm maks M...

  • High Pure 99.8% titanium grade 7 rounds sputtering targets ti alloy target for coating factory supplier

    Dhuwur Murni 99.8% titanium kelas 7 babak sputter ...

    Parameter produk Jeneng produk Titanium target kanggo pvd coating machine Grade Titanium (Gr1, Gr2, Gr5, Gr7,GR12) Alloy target: Ti-Al, Ti-Cr, Ti-Zr etc Asal kutha Baoji Provinsi Shaanxi china Konten Titanium ≥99.5 (% ) Isi pengotor <0,02 (%) Kapadhetan 4,51 utawa 4,50 g/cm3 Standar ASTM B381;ASTM F67, ASTM F136 Ukuran 1. Target bunder: Ø30–2000mm, ketebalan 3.0mm–300mm;2. Plate Targe: Dawane: 200-500mm Jembar: 100-230mm Ketebalan: 3-40mm;3. Sasaran tabung: Dia...

  • high purity round shape 99.95% Mo material 3N5 Molybdenum sputtering target for glass coating & decoration

    wangun bunder kemurnian dhuwur 99.95% bahan Mo 3N5 ...

    Parameter produk Jeneng Merek HSG Nomer Model Logam Target HSG-moly Kelas MO1 Titik lebur(℃) 2617 Pangolahan Sintering/ Bentuk Ditempa Bagian Bentuk Khusus Bahan Molibdenum Murni Komposisi Kimia Mo:> =99,95% Sertifikat ISO9001:2015 Standar ASTM B386 Permukaan Padhang lan Lemah Kapadhetan lumahing 10.28g/cm3 Warna Metallic Luster Kemurnian Mo:> = 99.95% Aplikasi PVD coating film ing industri kaca, ion plating Advantage High Temperature Resistance, Hig...

  • 99.95 Molybdenum Pure Molybdenum Product Moly Sheet Moly Plate Moly Foil In High Temperature Furnaces And Associated Equipment

    99.95 Produk Molybdenum Murni Molybdenum Moly S...

    Parameter Produk Item lembaran/piring molibdenum Grade Mo1, Mo2 Ukuran saham 0.2mm, 0.5mm, 1mm, 2mm MOQ rolling panas, reresik, polesan Stok 1 kilogram Properti anti-korosi, tahan suhu dhuwur Perawatan lumahing Hot-rolled alkalin reresik lumahing Elektrolit polish Permukaan Cold-rolled Permukaan mesin Ekstrusi teknologi, penempaan lan rolling Tes lan kualitas inspeksi dimensi katon kualitas tes proses tes kinerja tes mekanik pro...

  • High Pure 99.95% For Atomic Energy Industry Good Plasticity Wear Resistance Tantalum Rod/Bar Tantalum Products

    Dhuwur Murni 99.95% Kanggo Industri Energi Atom Goo...

    Parameter Produk Jeneng Produk 99,95% Pembeli batang ingot tantalum ro5400 rega tantalum Kemurnian 99,95% min Kelas R05200, R05400, R05252, RO5255, R05240 Standar ASTM B365 Ukuran Diameter (1~25) xMax3000-gulungan;2. Reresik alkalin;3. Elektrolit Polandia;4. Mesin, grinding;5. Stress relief annealing.Sifat mekanik (Annealed) Grade;Kekuwatan tarik min; Kekuwatan ngasilake min;Elongasi min, % (UNS), psi (MPa), psi (MPa) (2%), (1in. dawa gage) (RO5200...

Dipercaya kita, pilih kita

Babagan awake dhewe

  • team
  • homr-aboutus
  • home_about1
  • home_about

Katrangan singkat:

Beijing Huasheng Metal Materials Co., Ltd. didegaké ing taun 2003. Perusahaan iki wis suwe ngoperasikaké logam non-ferrous (tungsten, molybdenum, tantalum, niobium, nikel, kobalt, paduan ferro lan beban tungku).Produksi lan pangolahan utama: produk tungsten lan molybdenum, produk tantalum lan niobium, bubuk tungsten, bubuk tungsten karbida, bubuk molibdenum, bubuk niobium, bubuk tantalum lan produk bubuk logam langka liyane, nikel, kobalt, rhenium lan produk logam non-ferrous liyane.

Warta sing gegandhengan karo perusahaan lan industri

ACARA & PAWARTA

  • wu tie1
  • mu jing kuang1
  • mu tie1
  • wu tie1
  • mu jing kuang1
  • 25 Maret prices wesi tungsten

    Beijing Huasheng Precious metal Materials Co., LTD., didegaké ing 2003, wis melu ing logam non-ferrous (tungsten, molybdenum, tantalum, niobium, nikel, kobalt, ferroalloy lan daya) kanggo dangu. Produksi utama lan Processing: produk tungsten lan molibdenum, tantalum lan niobium pro...

  • Rega konsentrat molybdenum domestik tanggal 25 Maret

    Beijing Huasheng Precious metal Materials Co., LTD., didegaké ing 2003, wis melu ing logam non-ferrous (tungsten, molybdenum, tantalum, niobium, nikel, kobalt, ferroalloy lan daya) kanggo dangu. Produksi utama lan Processing: produk tungsten lan molibdenum, tantalum lan niobium pro...

  • 25 Agustus prices ferro molybdenum domestik lan manca

    Beijing Huasheng Precious metal Materials Co., LTD., didegaké ing 2003, wis melu ing logam non-ferrous (tungsten, molybdenum, tantalum, niobium, nikel, kobalt, ferroalloy lan daya) kanggo dangu. Produksi utama lan Processing: produk tungsten lan molibdenum, tantalum lan niobium pro...

  • 24 Maret prices wesi tungsten

    Beijing Huasheng Precious metal Materials Co., LTD., didegaké ing 2003, wis melu ing logam non-ferrous (tungsten, molybdenum, tantalum, niobium, nikel, kobalt, ferroalloy lan daya) kanggo dangu. Produksi utama lan Processing: produk tungsten lan molibdenum, tantalum lan niobium pro...

  • Rega konsentrat molybdenum domestik tanggal 24 Maret

    Beijing Huasheng Precious metal Materials Co., LTD., didegaké ing 2003, wis melu ing logam non-ferrous (tungsten, molybdenum, tantalum, niobium, nikel, kobalt, ferroalloy lan daya) kanggo dangu. Produksi utama lan Processing: produk tungsten lan molibdenum, tantalum lan niobium pro...