• head_banner_01
  • head_banner_01

Batang Niobium

  • High Purity And High Temperature Alloy Addition Niobium Metal Price Niobium Bar Niobium Ingots

    High Purity lan Suhu Dhuwur Alloy Addition Niobium Metal Price Niobium Bar Niobium Ingots

    Bar niobium disinter saka bubuk Nb2O5, produk setengah rampung sing dijupuk kanggo leleh ingot niobium, utawa minangka aditif paduan kanggo produksi baja utawa superalloy.Bar niobium kita dikarbonisasi lan disinter kaping pindho.Bar iku kandhel lan impurities gas kurang.Kita nyedhiyakake laporan analisis kalebu C, N, H, O lan unsur liyane sing dibutuhake pelanggan.Kejabi bar tantalum, kita uga bisa nyuplai produk tantalum giling liyane lan bagean digawe miturut panjaluk individu pelanggan.

  • Astm B392 r04200 Type1 Nb1 99.95% Niobium Rod Pure Niobium Round Bar Price

    Astm B392 r04200 Type1 Nb1 99.95% Batang Niobium Murni Niobium Round Bar Harga

    Niobium lan niobium alloy bar, materi kabel amarga saka titik leleh dhuwur, tahan karat, kinerja Processing kadhemen lan karakteristik liyane, digunakake digunakake ing kimia, electronics, aviation lan aerospace lan kothak liyane.Rod niobium lan niobium digunakake minangka bahan struktural lan kabeh jinis nozzle roket mesin penerbangan, komponen internal reaktor lan bahan paket, produksi asam nitrat, asam hidroklorat utawa tahan korosi asam sulfat ing kondisi bagean tahan karat.