• head_banner_01
  • head_banner_01

Rega Molybdenum Disesuaikan 99,95% Permukaan Ireng Murni Utawa Rod Molybdenum Molypoles

Katrangan singkat:

Istilah: bar molibdenum

Kelas: Mo1, Mo2, TZM, Mla, lsp

Ukuran: minangka request

Kondisi lumahing: rolling panas, reresik, polesanc

MOQ: 1 kg

Port beban: shanghai shenzhen qingdao

Packing: kasus kayu standar, karton utawa minangka panyuwunan


Detail Produk

Tag produk

Parameter produk

istilahe Molybdenum bar
sasmita Mo1, Mo2, TZM, Mla, lsp
Ukuran minangka panjalukan
Kondisi lumahing rolling panas, reresik, polesanc
MOQ 1 kg
Tes lan Kualitas pengawasan dimensi
tes kualitas tampilan
tes kinerja proses
uji sifat mekanik
port mbukak shanghai shenzhen qingdao
Packing kasus kayu standar, karton utawa minangka panyuwunan
pambayaran L/C, D/A, D/P, T/T, Western union, MoneyGram, Paypal, Wire-transfer
wektu pangiriman 10-15 dina kerja
Spesifikasi bakal diganti miturut syarat pelanggan.

Komposisi kimia

Fe Ni C Al O N
0.004 0.002 0,0028 0.0005 0,005 0.002
Si Ca Mg Cd Sb Sn
0,0013 < 0,001 < 0,0005 < 0,001 < 0,0005 < 0,0005
P Cu Pb Bi Mo  
< 0,001 < 0,0005 < 0,0005 < 0,0005 >99,95%  

Genera & Dimensi

Diameter (mm)

Toleransi Diameter (mm)

dawa (mm)

L Toleransi (mm)

16-20

+1.0

300-1500

+2

20-30

+1.5

250-1500

+2

30-45

+1.5

200-1500

+3

45-60

+2.0

250-1300

+3

60-100

+2.5

250-800

+3

Kaluwihan

• 1. resistance karat Good (Lan permukaan rod molybdenum gampang kanggo gawé lapisan saka film protèktif alam kandhel, Bisa uga kanggo nglindhungi matriks saka karat dening oksidasi anodic Ponggawa lan pewarnaan, kinerja casting apik bisa matak alloy aluminium utawa Processing ewah-ewahan bentuk plastik saka wesi aluminium apik.)

• 2. Kekuwatan dhuwur (rod molybdenum nduweni kekuatan dhuwur.Sawise tingkat pangolahan kadhemen tartamtu bisa ngiyataken kekuatan matriks, sawetara gelar rod molybdenum uga bisa ditingkatake kanthi perawatan panas)

• 3. Konduktivitas termal apik (Konduktivitas termal konduktif molybdenum mung kurang saka perak, tembaga lan emas)

• 4. Processing Gampang (Sawise nambah sawetara unsur alloying tartamtu, sampeyan bisa njaluk kinerja casting apik casting alloy aluminium utawa Processing ewah-ewahan bentuk plastik saka alloy aluminium)

Fitur Aplikasi

• Digunakake ing Pabrik piranti vakum listrik lan bagean sumber cahya listrik

• Cocog kanggo ngolah bagean saka implantasi ion

• Kanggo unsur panas suhu dhuwur lan bagean struktur suhu dhuwur

• Industri serat kaca lan refractory kanggo elektroda tungku, ing 1300 ℃ kaca nyawiji karya, umur dawa.

• industri bumi langka kanggo elektroda


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • High Quality Price Per Kg Mo1 Mo2 Pure Molybdenum Cube Block For Sale

      Rega Kualitas Tinggi saben Kg Mo1 Mo2 Molybden Murni ...

      Parameter Produk Jeneng produk Kubus molibdenum murni / blok molibdenum kanggo industri Kelas Mo1 Mo2 TZM Tipe kubus, blok, ignot, gumpalan Permukaan Polandia/gris/kumbah kimia Kapadhetan 10,2g/cc Pengolahan Rolling, Forging, Sintering Standar ASTM B 386-2003, GB 3876-2007, GB 3877-2006 Ukuran Ketebalan: min0.01mm Jembar: maksimal 650mm Ukuran populer 10*10*10mm / 20*20*20mm / 46*46*46 mm / 58*58*58mm Ch...

    • High Pure 99.95% And High Quality Molybdenum Pipe/Tube Wholesale

      Dhuwur Murni 99.95% Lan Kualitas Molybdenum Pi...

      Parameter Produk Jeneng Produk Rega paling apik tabung molibdenum murni kanthi macem-macem spesifikasi Bahan molibdenum murni utawa paduan molibdenum Ukuran referensi rincian ing ngisor iki Nomer Model Mo1 Mo2 Lumahing rolling panas, reresik, polesan Wektu pangiriman 10-15 dina kerja MOQ 1 kilogram Digunakake industri Aerospace, Peralatan kimia industri Spesifikasi bakal diganti miturut syarat pelanggan....

    • High Quality Spherical Molybdenum Powder Ultrafine Molybdenum Metal Powder

      Bubuk Molibdenum Bunder Kualitas Tinggi Ultraf...

      Komposisi Kimia Mo ≥99,95% Fe <0,005% Ni <0,003% Cu <0,001% Al <0,001% Si <0,002% Ca <0,002% K <0,005% Na <0,001% Mg <0,001% Mn <0,001% W <0,001% Pb <0,0005% Bi <0,0005% Sn <0,0005% Sb <0,001% Cd <0,0005% P <0,001% S <0,002% C <0,005% O 0,03~0,2% Tujuan Molibdenum murni dhuwur, semiko...

    • 0.18mm EDM Molybdenum PureS Type for CNC High Speed Wire Cut WEDM Machine

      0.18mm EDM Molybdenum PureS Tipe kanggo CNC High S ...

      Kauntungan kabel molybdenum 1. Kawat molybdenum pricision dhuwur, kontrol toleransi diameteripun garis kurang saka 0 kanggo 0.002mm 2. Ing rasio bejat kabel kurang, tingkat Processing dhuwur, kinerja apik lan rega apik.3. Bisa ngrampungake proses terus-terusan suwene stabil.Deskripsi Produk Edm molybdenum Moly wire 0.18mm 0.25mm Molybdenum wire (spray moly wire) utamane digunakake kanggo par...

    • 99.95 Molybdenum Pure Molybdenum Product Moly Sheet Moly Plate Moly Foil In High Temperature Furnaces And Associated Equipment

      99.95 Produk Molybdenum Murni Molybdenum Moly S...

      Parameter Produk Item lembaran molibdenum/piring Grade Mo1, Mo2 Ukuran saham 0.2mm, 0.5mm, 1mm, 2mm MOQ rolling panas, reresik, polesan Simpenan 1 kilogram Properti anti-korosi, tahan suhu dhuwur Perawatan lumahing Hot-rolled alkalin reresik lumahing Electrolytic polish lumahing Cold-rolled lumahing Machined lumahing Teknologi extrusion, forging lan rolling Test lan Quality dimensi inspeksi katon qualit...

    • Molybdenum Round And Polished Square Bar For Steel Industry Molybdenum Price Per Kg For Sale In China Market

      Molybdenum Round lan Poles Square Bar Kanggo St ...

      Parameter Produk Jeneng barang molybdenum rod utawa bar Bahan molybdenum murni, molybdenum alloy Paket kothak karton, kasus kayu utawa minangka request MOQ 1 kilogram Aplikasi Elektroda molibdenum, prau Molybdenum, Tungku vakum Crucible, energi nuklir etc. Spesifikasi Mo-1 Molybdenum Komposisi Standar Mo Balance Pb 10 ppm maks Bi 10 ppm maks Sn 1...