• head_banner_01
  • head_banner_01

Dhuwur Murni 99,95% Kanggo Industri Energi Atom, Ketahanan Ketahanan Keausan Plastik Tantalum Rod / Bar Tantalum Produk

Katrangan singkat:

Jeneng produk: 99,95% Tantalum ingot bar panuku ro5400 rega tantalum

Kemurnian: 99,95% min

Kelas: R05200, R05400, R05252, RO5255, R05240

Standar: ASTM B365

Ukuran: Dia (1~25)xMax3000mm

Produk sing disesuaikan: Miturut gambar, syarat khusus sing bakal disepakati dening supplier lan panuku.


Detail Produk

Tag produk

Parameter produk

Jeneng produk 99,95% Tantalum ingot bar panuku ro5400 rega tantalum
kemurnian 99,95% min
sasmita R05200, R05400, R05252, RO5255, R05240
Standar ASTM B365
Ukuran Dhiameter (1~25)xMax3000mm
kahanan 1.Hot-mbalek / Cold-mbalek;2. Reresik alkalin;3. Elektrolit Polandia;4. Mesin, grinding;5. Stress relief annealing.
Sifat Mekanik (Anil)
kelas;Kekuwatan tarik min; Kekuwatan ngasilake min;Elongation min,%
(UNS), psi (MPa), psi (MPa) (2%), (1in. dawa gage)
(RO5200, RO5400), 30000 (207), 20000 (138), 20
Ta-10W (RO5255), 70000 (482), 60000 (414),15
Ta-2.5W (RO5252), 40000 (276), 30000 (207), 20
Ta-40Nb (RO5240), 35000 (241), 20000 (138), 25
Produk sing disesuaikan Miturut gambar, syarat khusus bakal disepakati dening supplier lan panuku.

Spesifikasi

Dhiameter Toleransi Diameter dawa Toleransi
tempa rod Rod Extruded rodo muter rod lemah
3.0-4.5 ± 0,05 - ± 0,05 - 500-1500 + 5
> 4.5-6.5 ± 0,10 - ± 0,10 - 500-1500 + 5
> 6.5-10.0 ± 0,15 - ± 0,15 - 400-1500 + 5
> 10-16 ± 0,20 - ± 0,20 - 300-1200 + 5
> 16-18 ± 1.0 - - ± 0.30 200-2000 + 20
> 18-25 ± 1.5 ± 1.0 - ± 0,40 200-2000 + 20
> 25-40 ± 2.0 ± 1.5 - ± 0,50 150-4000 + 20
> 40-50 ± 2.5 ± 2.0 - ± 0,60 100-3000 + 20
> 50-65 ± 3.0 ± 2.0 - ± 0,80 100-1500 + 20

Tabel ⅠKomposisi Kimia Batang Tantalum

Kimia ppm
Katrangan Komponen utama Impurities maksimum
Ta Nb Fe Si Ni W Mo Ti O C H N
Ta1 Sisa 300 40 30 20 40 40 20 150 40 15 20
Ta2 Sisa 800 100 100 50 200 200 50 200 100 15 100
TaNb3 Sisa <35000 100 100 50 200 200 50 200 100 15 100
TaNb20 Sisa 170000- 230000 100 100 50 200 200 50 200 100 15 100
Ta2.5W Sisa 400 50 30 20 30000 60 20 150 50 15 60
Ta10W Sisa 400 50 30 20 110000 60 20 150 50 15 60

Tabel Ⅱ Variasi sing diidini ing Diameter kanggo Batang Tantalum

Diameter, inci (mm) Toleransi, +/-inch (mm)
0.125~0.187 ora kalebu (3.175~4.750) 0.003 (0.076)
0.187~0.375 ora kalebu (4.750~9.525) 0.004 (0.102)
0,375~0,500 ora kalebu (9,525~12,70) 0,005 (0,127)
0.500~0.625 ora kalebu (12.70~15.88) 0.007 (0.178)
0,625~0,750 ora kalebu (15,88~19,05) 0.008 (0.203)
0.750~1.000 ora kalebu (19.05~25.40) 0,010 (0,254)
1.000~1.500 ora kalebu (25.40~38.10) 0.015 (0.381)
1.500~2.000 ora kalebu (38.10~50.80) 0.020 (0.508)
2.000~2.500 ora kalebu (50.80~63.50) 0,030 (0,762)

Aplikasi

Kapasitor;implan bedhah lan instrumen;nozel ink jet.

Digunakake ing peralatan laboratorium.

Digunakake minangka pengganti platinum.

Digunakake ing manufaktur wesi super lan leleh elektron-beam.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • Astm B392 r04200 Type1 Nb1 99.95% Niobium Rod Pure Niobium Round Bar Price

      Astm B392 r04200 Type1 Nb1 99,95% Batang Niobium P...

      Parameter Produk Jeneng produk ASTM B392 B393 Batang Niobium Kemurnian Tinggi Niobium Bar kanthi Kemurnian Rega Paling Apik Nb ≥99,95% Kelas R04200, R04210, R04251, R04261, Nb1, Nb2 Standar ASTM B392 Ukuran Ukuran disesuaikan Titik lebur 472 Bograde derajat Titik lebur 246 derajat Bograde ♦ Kapadhetan Kurang lan Kekuwatan Spesifik Dhuwur♦ Ketahanan Korosi Apik banget ♦ Ketahanan sing apik kanggo efek panas ♦ Nonmagnetik lan Non-toksik...

    • Supply High Purity 99.9% Spherical Cast Tungsten Carbide Wc Metal Powder

      Pasokan High Purity 99.9% Bunder Cast Tungste...

      Parameter Produk Nilai item Panggonan Asal China Jeneng Merek HSG Nomer Model SY-WC-01 Aplikasi Grinding, Lapisan, Keramik Bentuk Bubuk Bahan Tungsten Komposisi Kimia WC Jeneng Produk Tungsten Carbide Penampilan Kristal heksagonal ireng, kilap metalik CAS No 12070-12-1 EINECS 235-123-0 Resistivitas 19.2*10-6Ω*cm Kapadhetan 15.63g/m3 Nomer UN UN3178 Kekerasan 93.0-93.7HRA Sampel Kasedhiya Purit...

    • Tantalum Sheet Tantalum Cube Tantalum Block

      Tantalum Sheet Tantalum Cube Tantalum Block

      Parameter Produk Kapadhetan 16.7g/cm3 Kemurnian 99.95% Permukaan padhang, tanpa retak Titik lebur 2996 ℃ Ukuran butir ≤40um Proses sintering, rolling panas, rolling dingin, anil Aplikasi medis, Kinerja industri Kekerasan moderat, daktilitas, ketangguhan dhuwur lan koefisien termal rendah ekspansi Spesifikasi Ketebalan (mm) Lebar (mm) Panjang (mm) Foil 0,01-0,0...

    • Factory Supply High Quality 99.95% Tungsten alloy Tungsten Scrap

      Pasokan Pabrik Kualitas Tinggi 99.95% Tungsten kabeh ...

      Jinis / sasmita saka Tungsten kethokan beda gelar lan varieties saka kethokan tungsten digunakake kanggo tujuan daur ulang lan kanggo mbalekake tungsten murni saka kethokan.Diwenehi ing tabel ing ngisor iki sawetara saka gelar penting / jinis tungsten digunakake ing daur ulang.Rincian Kelas Campuran Tungsten Carbide Cutting Inserts lt kalebu macem-macem sisipan nglereni tungsten karbida sing resik. Sisipan iki teka ing macem-macem ukuran, kalebu - persegi, persegi panjang, segi telu, segi enam utawa segi wolu.Karbohidrat Tungsten Dilapisi...

    • China Ferro Molybdenum Factory Supply Quality Low Carbon Femo Femo60 Ferro Molybdenum Price

      China Ferro Molybdenum Pabrik Pasokan Quality L ...

      Komposisi Kimia Komposisi FeMo (%) Kelas Mo Si SPC Cu FeMo70 65-75 2 0.08 0.05 0.1 0.5 FeMo60-A 60-65 1 0.08 0.04 0.1 0.5 FeMo60-B 60-65 1.5 0.5 0.5 0.5 FeMo60-A 0.15 0.05 0.15 1 FeMo55-A 55-60 1 0.1 0.08 0.15 0.5 FeMo55-B 55-60 1.5 0.15 0.1 0.2 0.5 Deskriptif Produk...

    • As Collection Element Polished Surface Nb Pure Niobium Metal Niobium Cube Niobium Ingot

      Minangka Elemen Koleksi Dipoles Permukaan Nb Murni ...

      Parameter Produk Jeneng Produk Ingot Niobium Murni Bahan Niobium murni lan paduan niobium Ukuran Sesuai panyuwunan Grade RO4200.RO4210,R04251,R04261 Proses Cold rolled, Hot rolled, Extruded Karakteristik Titik lebur : 2468 ℃ Titik didih : 4744 ℃ Aplikasi Digunakake ing kimia , bidang elektronik, penerbangan lan aeroangkasa Fitur Produk Ketahanan Korosi Banget Ketahanan sing apik kanggo efek panas ...