• head_banner_01
  • head_banner_01

Kapadhetan Dhuwur Disesuaikan Harga Tungsten Murni lan Tungsten Heavy Alloy 1kg Tungsten Cube

Katrangan singkat:

Kemurnian: W≥99.95%

Standar: ASTM B760, GB-T 3875, ASTM B777

lumahing: lumahing lemah, lumahing machined

Kapadhetan: 18,5 g / cm3 -19,2 g / cm3

Aplikasi: Ornamen, dekorasi, bobot Balance, desktop, hadiah, target, industri Militer, lan liya-liyane


Detail Produk

Tag produk

Parameter produk

Blok Tungsten Dipoles 1kg Tungsten Cube 38.1mm
kemurnian W≥99,95%
Standar ASTM B760, GB-T 3875, ASTM B777
lumahing Lumahing lemah, lumahing mesin
Kapadhetan 18,5 g/cm3 --19,2 g/cm3
ukuran ukuran umum:12.7*12.7*12.7mm20*20*20mm

25.4*25.4*25.4mm

38.1*38.1*38.1mm

Aplikasi Ornamen, dekorasi, bobot Balance, desktop, hadiah, target, industri Militer, lan liya-liyane

Ciri-cirine

1. Laser engraving tungsten kubus kanggo 1kg

2. Titik lebur yaiku 3410 ℃

3. atose dhuwur.

4. Kapadhetan dhuwur,

5. Kekuwatan dhuwur

6. Resistance suhu dhuwur

Ukuran populer

1 inci kubus: 25.4*25.4*25.4mm: 296g/pc

1.5 inci kubus: 38.1*38.1*38.1mm: 1kg/pcs

2 inci kubus: 50.8*50.8*50.8mm: 2.5kg/pc

2.5 inci kubus: 63.5*63.5*63.5mm: 4.74kg/pc

Fitur

1. Titik lebur paling dhuwur ing kabeh logam, sifat kimia sing relatif stabil

2. Resistance banget kanggo karat elektrokimia, ora gampang corroded dening online.

3. Dhuwur wearability, atose dhuwur, Kapadhetan dhuwur.

4. Good kekuatan suhu dhuwur.

5. Sifat emisi elektron sing apik.

6. Sifat mekanik utamane ditemtokake dening proses pangolahan tekanan lan status proses perawatan panas.Tungsten cube 1kg

Mode transportasi

Transportasi: TNT, EMS, UPS, FED, DHL, TRANSPORTASI UDARA, TRANSPORTASI SEA, TRANSPORTASI KARETAN.

Kita kerja sama karo perusahaan logistik profesional kanggo nyedhiyakake transportasi barang sing efisien kayata transportasi laut, udara lan darat menyang pelanggan.

Aplikasi

1.Tungsten cube digunakake digunakake kanggo Ornamen, dekorasi, hadiah, bobot Balance, koleksi, target, industri Militer, lan liya-liyane;

2.Birthdays, dina khusus, mengeti, iku bisa minangka hadiah kanggo kolega, bojo, bojomu, kanca-kanca, padha bakal Surprise karo bobot kubus kang, volume cilik lan bobot gedhe.

3.Tuggnsten murni utawa tuggnsten alloy cube 1kg uga bisa kanggo desktop utawa meja kopi.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • Niobium Target

      Niobium Target

      Parameter produk Spesifikasi Item ASTM B393 9995 target niobium murni polesan kanggo industri Standar ASTM B393 Kapadhetan 8.57g/cm3 Kemurnian ≥99.95% Ukuran miturut gambar pelanggan Inspeksi Pengujian komposisi kimia, Pengujian mekanik, Inspeksi ultrasonik, Deteksi ukuran penampilan Grade R04210, R04210 , R04261 Permukaan polishing, grinding Technique sintered, rolled, ditempa Fitur High temperature resi...

    • Oem High Purity 99.95% Polish Thin Tungsten Plate Sheet Tungsten Sheets For Industry

      OEM High Purity 99.95% Polandia Lancip Tungsten Pla...

      Parameter Produk Merk HSG Standar ASTMB760-07;GB/T3875-83 Kelas W1,W2,WAL1,WAL2 Kapadhetan 19.2g/cc Kemurnian ≥99.95% Ukuran Tebal0.05mm min*Lebar300mm maks*L1000mm maks. Reresik Permukaan Leleh/Alkali titik 3260C Proses komposisi kimia rolling panas Komposisi kimia Isi pengotor (%), ≤ Al Ca Fe Mg Mo Ni Si CNO Balance 0....

    • Factory Price Used For Superconductor Niobium Nb Wire Price Per Kg

      Rega Pabrik Digunakake Kanggo Superkonduktor Niobium N...

      Parameter Produk Jeneng Komoditas Niobium Ukuran Kawat Dia0.6mm Permukaan Polandia lan padhang Kemurnian 99.95% Kapadhetan 8.57g/cm3 Standar GB/T 3630-2006 Aplikasi Baja, bahan superkonduktor, aerospace, energi atom, lsp. Kauntungan 1) bahan superkonduktivitas sing apik 2) Luwih dhuwur titik lebur 3) Resistance Korosi Luwih apik 4) Teknologi tahan nyandhang luwih apik Metalurgi Bubuk Wektu timbal 10-15 ...

    • Factory Directly Supply Customized 99.95% Purity Niobium Sheet Nb Plate Price Per Kg 

      Pabrik Langsung Pasokan Kustomisasi 99.95% Purit...

      Parameter Produk Jeneng Produk Grosir Kemurnian Dhuwur 99,95% Lembaran Niobium Plat Niobium Rega Niobium Per Kg Kemurnian Nb ≥99,95% Kelas R04200, R04210, R04251, R04261, Nb1, Nb2 Standar ASTM B393 Ukuran Titik Lebur 2 ℃ Ukuran Disesuaikan 2 ℃ Titik lebur 4 ℃ (0.1~6.0)*(120~420)*(50~3000)mm: Kekandelan Kekandelan panyimpangan sing diidinake Jembar Penyimpangan sing diijini Lebar Length Lebar>120~300 Wid...

    • Tantalum Target

      Sasaran Tantalum

      Parameter produk Jeneng Produk: target tantalum kemurnian dhuwur target tantalum murni Bahan Tantalum Kemurnian 99,95% min utawa 99,99% min Werna Logam mengkilat, keperakan sing tahan banget kanggo korosi.Jeneng liya Ta target Standar ASTM B 708 Ukuran Diameter > 10mm * tebal > 0.1mm Bentuk Planar MOQ 5pcs Wektu pangiriman 7 dina Mesin Lapisan Sputtering Digunakake Tabel 1: Komposisi kimia ...

    • High Purity 99.95% w1 w2 Wolfram Melting Metal Tungsten Crucible For High Temperature Induction Furnace

      Kemurnian Tinggi 99,95% w1 w2 Logam Lebur Wolfram ...

      Parameter Produk Jeneng item Tahan Suhu Dhuwur 99,95% Pure tungsten crucible melting pot rega tungsten murni W Purity: 99,95% Material Liyane W1,W2,WAL1,WAL2,W-Ni-Fe, W-Ni-Cu,WMO50,WMO20 Density 1. Sintering tungsten crucible Kapadhetan: 18,0 - 18,5 g / cm3;2. Forging tungsten crucible Kapadhetan: 18,5 - 19,0 g / cm3 Dimensi & Cubage Miturut kabutuhan utawa gambar Wektu pangiriman 10-15 dina Aplikasi Iki digunakake digunakake kanggo ...