• head_banner_01
  • head_banner_01

HSG Ferro Tungsten rega kanggo sale ferro wolfram FeW 70% 80% bongkahan

Katrangan singkat:

Ferro Tungsten disiapake saka wolframite kanthi ngurangi karbon ing tungku listrik.Utamane digunakake minangka aditif unsur alloying kanggo tungsten ngemot baja alloy (kayata baja kacepetan dhuwur).Ana telung jinis ferrotungsten diprodhuksi ing China, kalebu w701, W702 lan w65, karo isi tungsten watara 65 ~ 70%.Amarga titik leleh sing dhuwur, ora bisa mili metu saka cairan, mula diprodhuksi kanthi cara caking utawa metode ekstraksi wesi.


Detail Produk

Tag produk

We nyuplai Ferro Tungsten kabeh gelar minangka nderek

sasmita

Sawetara 8OW-A

FeW80-B

sawetara 80-C

W

75%-80%

75%-80%

75%-80%

C

0,1% maks

0,3% maks

0,6% maks

P

0,03% maks

0,04% maks

0,05% maks

S

0,06% maks

0,07% maks

0,08% maks

Si

0,5% maks

0,7% maks

0,7% maks

Mn

0,25% maks

0,35% maks

0,5% maks

Sn

0,06% maks

0,08% maks

0,1% maks

Cu

0,1% maks

0,12% maks

0,15% maks

As

0,06% maks

0,08% maks

0,10% maks

Bi

0,05% maks

0,05% maks

0,05% maks

Pb

0,05% maks

0,05% maks

0,05% maks

Sb

0,05% maks

0,05% maks

0,05% maks

Sn

0,06% maks

0,08% maks

0,08% maks

Ukuran

10-100mm, 5-50mm, 3-30mm

Deskripsi Produk

Ferro Tungsten disiapake saka wolframite kanthi ngurangi karbon ing tungku listrik.Utamane digunakake minangka aditif unsur alloying kanggo tungsten ngemot baja alloy (kayata baja kacepetan dhuwur).Ana telung jinis ferrotungsten diprodhuksi ing China, kalebu w701, W702 lan w65, karo isi tungsten watara 65 ~ 70%.Amarga titik leleh sing dhuwur, ora bisa mili metu saka cairan, mula diprodhuksi kanthi cara caking utawa metode ekstraksi wesi.

Konten Tungsten: 70%-80%

Penampilan: Logam abu-abu perak

Bahan: Mn, Si, C, S, Cu, P

Ukuran: 10 ~ 130 mm

Packing: 100kg, 250kg saben drum baja utawa 1MT tas gedhe

Panjaluk khusus pelanggan kasedhiya.

Aplikasi

Minangka agen tambahan tungsten ing nggawe baja lan casting, bisa nambah

atose, resistance nyandhang lan kekuatan impact saka baja.Kanggo baja perkakas kacepetan dhuwur, baja perkakas paduan, baja tahan panas, baja musim semi, produksi baja


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • China Ferro Molybdenum Factory Supply Quality Low Carbon Femo Femo60 Ferro Molybdenum Price

      China Ferro Molybdenum Pabrik Pasokan Quality L ...

      Komposisi Kimia Komposisi FeMo (%) Kelas Mo Si SPC Cu FeMo70 65-75 2 0.08 0.05 0.1 0.5 FeMo60-A 60-65 1 0.08 0.04 0.1 0.5 FeMo60-B 60-65 1.5 0.5 0.5 0.5 FeMo60-A 0.15 0.05 0.15 1 FeMo55-A 55-60 1 0.1 0.08 0.15 0.5 FeMo55-B 55-60 1.5 0.15 0.1 0.2 0.5 Deskriptif Produk...

    • Ferro Vanadium

      Ferro Vanadium

      Spesifikasi Komposisi Kimia Merk Ferrovanadium (%) VC Si PS Al Mn ≤ FeV40-A 38.0~45.0 0.60 2.0 0.08 0.06 1.5 --- FeV40-B 38.0~45.0 0.80 3.0 0.02 0.80 3.0 0.15 0.8 2.0 0.06 0.04 1.5 --- FeV50-B 48.0~55.0 0.60 2.5 0.10 0.05 2.0 --- FeV60-A 58.0~65.0 0.40 2.0 0.06 0.04 6.06 0.04 8 ...