• head_banner_01
  • head_banner_01

Pasokan Langsung Pabrik Pelet Ruthenium Kualitas Tinggi, Ingot Logam Ruthenium, Ingot Ruthenium

Katrangan singkat:

Pelet Ruthenium, rumus molekul: Ru, kapadhetan 10-12g/cc, katon perak padhang, minangka produk Ruthenium murni ing negara kompak lan metalik.Asring dibentuk dadi silinder logam lan uga bisa dadi blok persegi.


Detail Produk

Tag produk

Komposisi kimia lan spesifikasi

Pelet Rutenium Kab

Isi utama: Ru 99,95% min (ora kalebu unsur gas)

Kotoran(%)

Pd Mg Al Si Os Ag Ca Pb
<0,0005 <0,0005 <0,0005 <0,0030 <0,0100 <0,0005 <0,0005 <0,0005
Ti V Cr Mn Fe Co Ni Bi
<0,0005 <0,0005 <0,0010 <0,0005 <0,0020 <0,0005 <0,0005 <0,0010
Cu Zn As Zr Mo Cd Sn Se
<0,0005 <0,0005 <0,0005 <0,0005 <0,0005 <0,0005 <0,0005 <0,0005
Sb Te Pt Rh lr Au B  
<0,0005 <0,0005 <0,0005 <0,0005 <0,0005 <0,0005 <0,0005  

rincian produk

Simbol: Ru
Nomer: 44
Kategori unsur: Logam transisi
Nomer CAS: 7440-18-8

Kapadhetan: 12,37 g / cm3
Atose: 6,5
Titik lebur: 2334°C (4233,2°F)
Titik didih: 4150°C (7502°F)

Bobot atom standar: 101,07

Ukuran: Diameter 15~25mm, Dhuwur 10~25mm.Ukuran khusus kasedhiya kanggo syarat pelanggan.

Paket: Disegel lan diisi gas inert ing kantong plastik utawa botol plastik ing jero drum baja.

Fitur produk

Ruthenium tempel resistor: materi conductance listrik (ruthenium, ruthenium dioxide asam bismut, asam timbal rutenium, etc.) kaca Binder, operator Organic lan ing paling wiyar dipigunakaké tempel resistor, karo sawetara saka sudhut resistance, koefisien suhu kurang saka resistance, resistance karo reproducibility apik, lan kaluwihan saka stabilitas lingkungan apik, digunakake kanggo nggawe resistance kinerja dhuwur lan jaringan resistor tliti dipercaya dhuwur.

Aplikasi

Pelet Ruthenium asring digunakake minangka aditif unsur kanggo nggawe superalloy Ni-base ing penerbangan lan turbin gas industri.Riset wis ditampilake sing, ing generasi kaping papat saka nikel basa superalloys kristal tunggal, introduksi saka unsur alloy anyar Ru, kang bisa nambah nikel-basa superalloy suhu liquidus lan nambah sifat penjilat suhu dhuwur alloy lan stabilitas struktural, asil ing khusus "efek Ru" kanggo nambah kinerja sakabèhé lan efficiency saka engine.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • R05200 R05400 High Purity TA1 0.5mm Thickness Tantalum Plate TA Sheet Price

      R05200 R05400 Kemurnian Tinggi TA1 0.5mm Ketebalan T...

      Parameter Produk Item 99,95% R05200 R05400 lembar tantalum palsu kanggo didol Kemurnian 99,95% min Kelas R05200, R05400, R05252, R05255, R05240 Standar ASTM B708, GB/T 3629-rolled Teknik;2.Reresik alkalin;3.Elektrolit Polandia;4. Mesin, grinding;5. Stress relief annealing lumahing polesan, grinding produk Customized Miturut gambar, syarat khusus kanggo disepakati dening supplier lan bu...

    • Factory Supply High Quality 99.95% Tungsten alloy Tungsten Scrap

      Pasokan Pabrik Kualitas Tinggi 99.95% Tungsten kabeh ...

      Jinis / sasmita saka Tungsten kethokan beda gelar lan varieties saka kethokan tungsten digunakake kanggo tujuan daur ulang lan kanggo mbalekake tungsten murni saka kethokan.Diwenehi ing tabel ing ngisor iki sawetara saka gelar penting / jinis tungsten digunakake ing daur ulang.Rincian Kelas Campuran Tungsten Carbide Cutting Inserts lt kalebu macem-macem sisipan nglereni tungsten karbida sing resik. Sisipan iki teka ing macem-macem ukuran, kalebu - persegi, persegi panjang, segi telu, segi enam utawa segi wolu.Karbohidrat Tungsten Dilapisi...

    • Customized High Purity 99.95% Wolfram Pure Tungsten Blank Round Bars Tungsten Rod

      Disesuaikan Kemurnian Tinggi 99.95% Wolfram Murni Tung...

      Parameter Produk Bahan tungsten Werna disinter, sandblasting utawa polishing Kemurnian 99,95% Tungsten Grade W1,W2,WAL,WLa,WNiFe Fitur Produk Titik lebur dhuwur, Kapadhetan dhuwur, tahan oksidasi suhu dhuwur, umur layanan dawa, tahan korosi.Kekerasan lan kekuwatan sing dhuwur, ketahanan karat sing apik Desity 19.3/cm3 Ukuran Standar ASTM B760 Disesuaikan Titik lebur 3410 ℃ Desain & Ukuran OE...

    • Hot Sale Astm B387 99.95% Pure Annealing Seamless Sintered Round W1 W2 Wolfram Pipe Tungsten Tube High Hardness Customized Dimension

      Hot Sale Astm B387 99.95% Pure Annealing Seamle...

      Parameter Produk Nama Produk pabrik rega paling apik disesuaikan 99,95% tabung pipa tungsten murni Bahan tungsten murni Warna logam Warna Nomor Model W1 W2 WAL1 WAL2 Kemasan Kotak Kayu Bekas Industri penerbangan, Industri peralatan kimia Diameter (mm) Ketebalan dinding (mm) Panjang (mm) 30 -50 2–10 <600 50-100 3–15 100-150 3–15 150-200 5–20 200-300 8–20 300-400 8–30 400-450...

    • As Collection Element Polished Surface Nb Pure Niobium Metal Niobium Cube Niobium Ingot

      Minangka Elemen Koleksi Dipoles Permukaan Nb Murni ...

      Parameter Produk Jeneng Produk Ingot Niobium Murni Bahan Niobium murni lan paduan niobium Ukuran Sesuai panyuwunan Grade RO4200.RO4210,R04251,R04261 Proses Cold rolled, Hot rolled, Extruded Karakteristik Titik lebur : 2468 ℃ Titik didih : 4744 ℃ Aplikasi Digunakake ing kimia , bidang elektronik, penerbangan lan aeroangkasa Fitur Produk Ketahanan Korosi Banget Ketahanan sing apik kanggo efek panas ...

    • 99.95 Molybdenum Pure Molybdenum Product Moly Sheet Moly Plate Moly Foil In High Temperature Furnaces And Associated Equipment

      99.95 Produk Molybdenum Murni Molybdenum Moly S...

      Parameter Produk Item lembaran molibdenum/piring Grade Mo1, Mo2 Ukuran saham 0.2mm, 0.5mm, 1mm, 2mm MOQ rolling panas, reresik, polesan Simpenan 1 kilogram Properti anti-korosi, tahan suhu dhuwur Perawatan lumahing Hot-rolled alkalin reresik lumahing Electrolytic polish lumahing Cold-rolled lumahing Machined lumahing Teknologi extrusion, forging lan rolling Test lan Quality dimensi inspeksi katon qualit...