• head_banner_01
  • head_banner_01

kethokan

  • Factory Supply High Quality 99.95% Tungsten alloy Tungsten Scrap

    Pasokan Pabrik Kualitas Tinggi 99.95% Tungsten alloy Tungsten Scrap

    Jinis / sasmita saka Tungsten kethokan beda gelar lan varieties saka kethokan tungsten digunakake kanggo tujuan daur ulang lan kanggo mbalekake tungsten murni saka kethokan.Diwenehi ing tabel ing ngisor iki sawetara saka gelar penting / jinis tungsten digunakake ing daur ulang.Rincian Kelas Campuran Tungsten Carbide Cutting Inserts lt kalebu macem-macem sisipan nglereni tungsten karbida sing resik. Sisipan iki teka ing macem-macem ukuran, kalebu - persegi, persegi panjang, segi telu, segi enam utawa segi wolu.Karbohidrat Tungsten Dilapisi...
  • 2022 Steel Making Material Additive Molybdenum Scrap

    2022 Steel Nggawe Material Additive Molybdenum Scrap

    Udakara 60% kethokan Mo digunakake kanggo ngasilake baja rekayasa tahan karat lan cunstructional.Sisane digunakake kanggo ngasilake baja alat paduan, paduan super, baja kacepetan dhuwur, wesi lan bahan kimia.

    Kethokan paduan baja lan logam - sumber molybdenum daur ulang