• head_banner_01
  • head_banner_01

99.95 Produk Molybdenum Murni Molybdenum Lembar Moly Plate Moly Foil Ing Tungku Suhu Dhuwur lan Peralatan Gegandhengan

Katrangan singkat:

Item: lembaran molibdenum / piring

Kelas: Mo1, Mo2

Ukuran Stok: 0.2mm, 0.5mm, 1mm, 2mm

MOQ: rolling panas, reresik, polesan

Stok: 1 kilogram

Properti: anti-karat, tahan suhu dhuwur


Detail Produk

Tag produk

Parameter produk

Item lembaran / piring molibdenum
sasmita Mo1, Mo2
Ukuran saham Ketebalan 0.2mm, 0.5mm, 1mm, 2mm
MOQ rolling panas, reresik, polesan
Simpenan 1 kg
Properti anti-karat, resistance suhu dhuwur
Perawatan lumahing Lumahing reresik alkalin sing digulung panas
permukaan polish elektrolitik
Lumahing cold-rolled
Lumahing mesin
Teknologi extrusion, forging lan rolling
Tes lan Kualitas pengawasan dimensi
tes kualitas tampilan
tes kinerja proses
uji sifat mekanik
Spesifikasi bakal diganti miturut syarat pelanggan.

Spesifikasi

Jembar, mm Ketebalan, mm Penyimpangan ketebalan, min, mm Flatness,%
<300 mm > 0,13 mm ± 0,025 mm 4%
≥300mm > 0,25 mm ± 0,06 mm 5%-8%
 
Kemurnian (%) Ag Ni P Cu Pb N
<0.0001 <0,0005 <0,001 <0.0001 <0.0001 <0,002
Si Mg Ca Sn Ba Cd
<0,001 <0.0001 <0,001 <0.0001 <0,0003 <0,001
Na C Fe O H Mo
<0,0024 <0,0033 <0,0016 <0,0062 <0,0006 >99.97

Spesifikasi

Spesifikasi kabel molybdenum:
Jinis Kawat Molybdenum Dhiameter (inch) Toleransi (%)
Molybdenum Wire kanggo EDM 0,0024" ~ 0,01" ± 3% wt
Molybdenum Spray Wire Kab 1/16" ~ 1/8" ± 1% nganti 3% wt
Kawat Molybdenum Kab 0,002" ~ 0,08" ± 3% wt
Kawat Molybdenum (resik) 0,006" ~ 0,04" ± 3% wt

Spesifikasi Range

1) Ketebalan:piring panas-mbalek: 1.5 ~ 40mm;Piring / lembaran sing digulung kadhemen: 0.05 ~ 3.0mm

2) Jembar:piring panas-mbalek: ≤750mm;Piring / lembaran sing digulung kadhemen: ≤1050mm;

3) Dawane:Plate digulung panas: ≤3500mm;Piring / lembaran sing digulung kadhemen: ≤2500mm

Aplikasi

Klasifikasi Fitur Lapangan aplikasi
piring Mo murni Titik leleh dhuwur, kemurnian dhuwur, expansivity termal kurang, konduktivitas termal banget, kinerja welding lan processability. Digunakake kanggo manufaktur target sputtering sinar elektron (ion), suku cadang kanggo mesin implantasi ion, heat sink semikonduktor, bagean tabung elektron, peralatan MOCVD, lan piranti medis, zona panas, crucible lan unsur pendukung kanggo tungku kristal sapir, pemanas, tameng panas, unsur ndhukung, lan prau kanggo vakum lan hidrogen shielded tungku dadi panas 
piring Mo murni dianggep ing suhu dhuwur Kemurnian dhuwur, konsisten ing sifat fisik lan kimia, lan kemampuan anti-deforming suhu dhuwur banget Cocog kanggo manufaktur piring dhasar kanggo keramik elektronik presisi lan bahan mburi bumi
Lanthanum-doped Mo plate Kanthi nggunakake mekanisme penguatan dispersi oksida, deformasi plastik tartamtu bisa ditindakake ing suhu kamar sawise diobati ing suhu sing dhuwur amarga kekuatane sing dhuwur, suhu rekristalisasi sing dhuwur lan kekuatan suhu sing apik banget lan brittleness recrystallization sing luwih apik lan kemampuan anti-deforming suhu dhuwur.  utamané cocok kanggo komponen fabricating digunakake ing luwih saka 1500 ℃ lingkungan karya, kayata mesin ingkang ndamel benter, tameng panas, piring basa lan prau kanggo tungku suhu dhuwur. 
Lanthanum-doped Mo plate dianggep ing suhu dhuwur Kekuwatan suhu dhuwur banget, lan deformasi suhu dhuwur sing kurang amarga efek penguatan dispersi oksida lan struktur spesifik  cocok kanggo nggawe piring dhasar kanggo sintering keramik apik lan keramik mburi-bumi, rak bantalan, piring dhasar lan jas kanggo tungku pemanasan suhu dhuwur 
Doped Mo plate Kekuwatan suhu dhuwur, suhu recrystallization kurang, lan kinerja tahan creep suhu dhuwur banget amarga mekanisme penguatan gelembung kalium utamané cocok kanggo fabricating produk karo penjilat suhu dhuwur kurang, kayata komponen kanggo tabung elektron, mesin ingkang ndamel benter, tameng panas, lan ing kanggo tungku suhu dhuwur. 
Doped Mo plate dianggep ing suhu dhuwur Low-temperatur creep amarga struktur staggered gandum dawa lan kemurnian dhuwur cocok kanggo nggawe produk kanthi syarat dhuwur kanggo kemurnian lan penjilat suhu dhuwur, kayata piring dhasar kanggo sintering keramik elektronik utawa perawatan panas, unsur pendukung ing tabung elektron, lan liya-liyane
piring Mo murni Cross-mbalek Anisotropi kurang lan kinerja mlengkung apik  utamané cocok kanggo elongating, Spinning, reinforcing lan mlengkung, lan nggawe elongating utawa Spinning Mo crucible, bagean Mo kudu nguatake utawa bend, kayata sheet corrugated, mlengkung Piece, Mo boat, lan ing
Cross-mbalek piring Mo murni dianggep ing suhu dhuwur Anisotropi kurang lan kinerja mlengkung apik saliyane kinerja piring Mo sing didoping Lanthanum  utamané cocok kanggo reinforcing lan mlengkung, lan nggawe dikiataken utawa mlengkung bagean Mo karo requirement suhu dhuwur, kayata zona panas, bend fabricated bagean, suhu dhuwur Mo boat, lan ing

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • High Quality Price Per Kg Mo1 Mo2 Pure Molybdenum Cube Block For Sale

      Rega Kualitas Tinggi saben Kg Mo1 Mo2 Molybden Murni ...

      Parameter Produk Jeneng produk Kubus molibdenum murni / blok molibdenum kanggo industri Kelas Mo1 Mo2 TZM Tipe kubus, blok, ignot, gumpalan Permukaan Polandia/gris/kumbah kimia Kapadhetan 10,2g/cc Pengolahan Rolling, Forging, Sintering Standar ASTM B 386-2003, GB 3876-2007, GB 3877-2006 Ukuran Ketebalan: min0.01mm Jembar: maksimal 650mm Ukuran populer 10*10*10mm / 20*20*20mm / 46*46*46 mm / 58*58*58mm Ch...

    • Hot Selling Best Price 99.95%Min. Purity Molybdenum Crucible /Pot For Melting

      Hot Selling Best Price 99,95% Min.Kemurnian Molybd...

      Parameter Produk Jeneng item Hot Selling Best Price 99,95% min.Kemurnian Molybdenum Crucible / Pot kanggo Lebur Kemurnian 99,97% Mo Suhu kerja 1300-1400Centigrade:Mo1 2000Centigrade:TZM 1700-1900Centigrade: MLa Wektu pangiriman 10-15 dina Bahan liyane TZM, MHC-MORE,-W ,Mo1 Dimensi & Cubage Miturut kabutuhan utawa gambar Permukaan Rampung ngowahi, Grinding Kapadhetan 1.Sintering molybdenum crucible Kapadhetan: ...

    • Molybdenum Price Customized 99.95% Pure Black Surface Or Polished Molybdenum Moly Rods

      Rega Molybdenum Kustomisasi 99.95% Ireng Murni S ...

      Istilah Parameter Produk Molibdenum bar Grade Mo1, Mo2, TZM, Mla, etc Ukuran minangka panyuwunan Kondisi lumahing panas rolling, reresik, polesan MOQ 1 kilogram Test lan Kualitas inspeksi dimensi katon kualitas tes proses tes kinerja tes kinerja mekanik Tes beban port shanghai shenzhen qingdao Standar pengepakan kasus kayu, karton utawa minangka panyuwunan Pembayaran L/C, D/A, D/P, T/T, Western union, MoneyGram, Paypal, Wire-tr...

    • 0.18mm EDM Molybdenum PureS Type for CNC High Speed Wire Cut WEDM Machine

      0.18mm EDM Molybdenum PureS Tipe kanggo CNC High S ...

      Kauntungan kabel molybdenum 1. Kawat molybdenum pricision dhuwur, kontrol toleransi diameteripun garis kurang saka 0 kanggo 0.002mm 2. Ing rasio bejat kabel kurang, tingkat Processing dhuwur, kinerja apik lan rega apik.3. Bisa ngrampungake proses terus-terusan suwene stabil.Deskripsi Produk Edm molybdenum Moly wire 0.18mm 0.25mm Molybdenum wire (spray moly wire) utamane digunakake kanggo par...

    • Molybdenum Round And Polished Square Bar For Steel Industry Molybdenum Price Per Kg For Sale In China Market

      Molybdenum Round lan Poles Square Bar Kanggo St ...

      Parameter Produk Jeneng barang molybdenum rod utawa bar Bahan molybdenum murni, molybdenum alloy Paket kothak karton, kasus kayu utawa minangka request MOQ 1 kilogram Aplikasi Elektroda molibdenum, prau Molybdenum, Tungku vakum Crucible, energi nuklir etc. Spesifikasi Mo-1 Molybdenum Komposisi Standar Mo Balance Pb 10 ppm maks Bi 10 ppm maks Sn 1...

    • High Pure 99.95% And High Quality Molybdenum Pipe/Tube Wholesale

      Dhuwur Murni 99.95% Lan Kualitas Molybdenum Pi...

      Parameter Produk Jeneng Produk Rega paling apik tabung molibdenum murni kanthi macem-macem spesifikasi Bahan molibdenum murni utawa paduan molibdenum Ukuran referensi rincian ing ngisor iki Nomer Model Mo1 Mo2 Lumahing rolling panas, reresik, polesan Wektu pangiriman 10-15 dina kerja MOQ 1 kilogram Digunakake industri Aerospace, Peralatan kimia industri Spesifikasi bakal diganti miturut syarat pelanggan....