• head_banner_01
  • head_banner_01

China Ferro Molybdenum Pabrik Pasokan Quality Low Karbon Femo Femo60 Ferro Molybdenum Price

Katrangan singkat:

Ferro Molybdenum70 utamané digunakake kanggo nambah molybdenum kanggo baja ing nggawe baja.Molybdenum dicampur karo unsur paduan liyane sing digunakake kanggo nggawe stainless steel, baja tahan panas, baja tahan asam lan baja alat.Lan uga digunakake kanggo ngasilake campuran sing nduweni sifat fisik utamane.Kanggo nambah molybdenum kanggo wesi casting bisa nambah kekuatan lan resistance abrasion.


Detail Produk

Tag produk

Komposisi kimia

Komposisi FeMo (%)

sasmita

Mo

Si

S

P

C

Cu

FeMo70

65-75

2

0.08

0.05

0.1

0.5

FeMo60-A

60-65

1

0.08

0.04

0.1

0.5

FeMo60-B

60-65

1.5

0.1

0.05

0.1

0.5

FeMo60-C

60-65

2

0.15

0.05

0.15

1

FeMo55-A

55-60

1

0.1

0.08

0.15

0.5

FeMo55-B

55-60

1.5

0.15

0.1

0.2

0.5

Deskripsi Produk

Ferro Molybdenum70 utamané digunakake kanggo nambah molybdenum kanggo baja ing nggawe baja.Molybdenum dicampur karo unsur paduan liyane sing digunakake kanggo nggawe stainless steel, baja tahan panas, baja tahan asam lan baja alat.Lan uga digunakake kanggo ngasilake campuran sing nduweni sifat fisik utamane.Kanggo nambah molybdenum kanggo wesi casting bisa nambah kekuatan lan resistance abrasion.

Properti

Kanggo nambah molybdenum kanggo baja ndadekake baja duwe struktur nggoleki-grained seragam lan nambah hardenability saka baja kanggo ngilangke brittleness emosi.Molybdenum bisa ngganti volume tungsten ing baja kacepetan dhuwur.

Paramèter liyane

Standar:(GB/T3649-1987)

wangun:Ferro Molybdenum, 70 kudu dikirim ing bongkahan utawa bubuk.

ukuran:Kisaran ukurane saka 10 nganti 150mm.kualitas prodhuk iki kang ukuran partikel sawetara kurang saka 10mm × 10mm ngirim ora ngluwihi 5% saka total kualitas prodhuk iki.

Paket:100kg saben ember wesi utawa tas pp 1MT

Aplikasi

Ferro Molybdenum wis suwe digunakake minangka aditif khas kanggo baja, menehi sifat wesi dadi hard, nduweni kekuatan impact sing apik, lengket, lan angel deform, lan nduweni peran penting ing pambentukan infrastruktur sosial kayata gedung pencakar langit lan dalan gedhe. .

Iki uga digunakake ing lapangan sing mbutuhake fungsi lan kualitas sing luwih dhuwur, kayata lembaran tipis kanggo mobil lan bahan komposit khusus kanggo pesawat.

Uga digunakake minangka katalis desulfurisasi sajrone panyulingan minyak bumi lan minangka katalis / aditif kanggo industri kimia, nyumbang kanggo perlindungan lingkungan lan pangembangan industri kimia.

Saiki, molybdenum narik kawigaten ora mung kanggo aplikasi konvensional nanging uga minangka bahan anyar kanggo peralatan komunikasi lan komponen elektronik.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • HSG Ferro Tungsten price for sale ferro wolfram FeW 70% 80% lump

      HSG Ferro Tungsten rega kanggo sale ferro wolfram ...

      We nyuplai Ferro Tungsten kabeh gelar minangka nderek Grade FeW 8OW-A FeW80-B FEW 80-CW 75% -80% 75% -80% 75% -80% C 0.1% max 0.3% max 0.6% max P 0.03% max 0,04% maks 0,05% max S 0,06% max 0,07% max 0,08% max Si 0,5% max 0,7% max 0,7% max Mn 0,25% max 0,35% max 0,5% max 0,06% max Sn 0,06% max 0,06% 0,12% maks 0,15% maks Minangka 0,06% maks 0,08% m...

    • Ferro Vanadium

      Ferro Vanadium

      Spesifikasi Komposisi Kimia Merk Ferrovanadium (%) VC Si PS Al Mn ≤ FeV40-A 38.0~45.0 0.60 2.0 0.08 0.06 1.5 --- FeV40-B 38.0~45.0 0.80 3.0 0.02 0.80 3.0 0.15 0.8 2.0 0.06 0.04 1.5 --- FeV50-B 48.0~55.0 0.60 2.5 0.10 0.05 2.0 --- FeV60-A 58.0~65.0 0.40 2.0 0.06 0.04 6.06 0.04 8 ...