• head_banner_01
  • head_banner_01

Pabrik Langsung Pasokan Disesuaikan 99,95% Kemurnian Lembar Niobium Nb Plate Harga Per Kg

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Grosir Kemurnian Tinggi 99,95% Lembar Niobium Plate Niobium Rega Niobium Per Kg

Kelas: R04200, R04210, R04251, R04261, Nb1, Nb2

Kemurnian: Nb ≥99,95%

Standar: ASTM B393

Ukuran: Ukuran sing disesuaikan

Titik lebur: 2468 ℃

Titik didih: 4742 ℃


Detail Produk

Tag produk

Parameter produk

jeneng produk Grosir Kemurnian Tinggi 99.95% Lembaran Niobium Plat Niobium Harga Niobium Per Kg
kemurnian Nb ≥99,95%
sasmita R04200, R04210, R04251, R04261, Nb1, Nb2
Standar ASTM B393
Ukuran Ukuran sing disesuaikan
Titik lebur 2468 ℃
Titik didih 4742 ℃

Ukuran Plat (0.1~6.0)*(120~420)*(50~3000)mm:

kekandelan

Kekandelan deviasi sing diidini

Jembar

Jembar deviasi sing diidini

dawa

Jembaré> 120~300

Jembar> 300

0.1~0.2

± 0,015

± 0,02

> 300~420

± 2.0

> 100

> 0,2 ~ 0,3

± 0,02

± 0,03

> 200~420

± 2.0

> 100

> 0,3 ~ 0,5

± 0,03

± 0,04

> 200~420

± 2.0

50~3000

> 0,5 ~ 0,8

± 0,04

± 0,06

> 200~420

±2.0(±5.0)

50~3000

> 0.8~1.0

± 0,06

± 0,08

> 200~420

±2.0(±5.0)

50~3000

> 1.0 ~ 1.5

± 0,08

± 0,10

> 200~420

±3.0(±5.0)

50~3000

> 1.5~2.0

± 0,12

± 0,14

> 200~420

±3.0(±5.0)

50~3000

> 2.0~3.0

± 0,16

± 0,18

> 200~420

± 5.0

50~3000

> 3.0~4.0

± 0,18

± 0,20

> 200~420

± 5.0

50~3000

>4.0~6.0

± 0,20

± 0,24

> 200~420

± 5.0

50~3000

Persyaratan Mekanik (Kondisi Anil):

sasmita Kekuwatan tarik δbpsi (MPa), ≥ Kekuwatan ngasilake δ0,2, psi (MPa), ≥ Elongation ing 1"/2" dawa gage,%, ≥
RO4200-1RO4210-2 18000 (125) 12000 (85) 25
Komposisi kimia (%)
  Nb Fe Si Ni W Mo Ti Ta O C H N
Nb1 Sisa 0.004 0.002 0.002 0.004 0.004 0.002 0.07 0.015 0,005 0,0015 0.003
Nb2 Sisa 0.02 0.02 0,005 0.02 0.02 0,005 0.15 0.03 0.01 0,0015 0.01

Kaluwihan

Kapadhetan Kurang lan Kekuwatan Spesifik Dhuwur

♦ Resistance Korosi Banget

♦ resistance apik kanggo efek saka panas

♦ Nonmagnetik lan Non-beracun

♦ Titik leleh sing dhuwur, anti-karat sing apik, super-konduksi lan karakteristik unik liyane.

Aplikasi

♦ Industri Elektronik, Kimia, Elektronik, Industri Farmasi.

♦ Baja, Keramik, Elektronik, industri energi nuklir lan teknologi superkonduktor.

♦ Super condouctous, ingot cast metled lan agen alloying.

♦ Digunakake sacara wiyar ing manufaktur macem-macem baja paduan, paduan suhu dhuwur, kaca optik, alat pemotong, bahan superkonduktor lan industri liyane.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • Good And Cheap Niobium Nb Metals 99.95% Niobium Powder For Producing HRNB WCM02

      Logam Niobium Nb sing Apik Lan Murah 99,95% Niobium...

      Parameter Produk Nilai item Panggonan Asal China Hebei Jeneng Merek HSG Nomer Model SY-Nb Aplikasi Kanggo Keperluan Metalurgi Bentuk bubuk Bahan bubuk Niobium Komposisi Kimia Nb>99,9% Ukuran Partikel Kustomisasi Nb Nb>99,9% CC< 500ppm Ni Ni<300ppm Cr Cr< 10ppm WW<10ppm NN<10ppm Komposisi Kimia HRNb-1...

    • High Quality Superconductor Niobium Seamless Tube Price Per Kg

      Kualitas Superkonduktor Niobium Seamless Tu...

      Parameter Produk Jeneng Produk Polesan Tube Seamless Niobium Murni kanggo Perhiasan Tindik kg Bahan Niobium Murni lan Alloy Niobium Murni Niobium Murni 99,95% min.Grade R04200, R04210, Nb1Zr (R04251 R04261), Nb10Zr, Nb-50Ti dll. Bentuk Tube/pipa, bulat, persegi, blok, kubus, ingot dll disesuaikan Standar ASTM B394 Dimensi Nampa aplikasi khusus Industri elektronik, industri baja, industri kimia , optik, batu permata ...

    • High Purity And High Temperature Alloy Addition Niobium Metal Price Niobium Bar Niobium Ingots

      Penambahan Alloy Suhu Tinggi lan Kemurnian Dhuwur...

      Ukuran 15-20 mm x 15-20 mm x 400-500 mm Kita uga bisa chip utawa crush bar kanggo ukuran sing luwih cilik adhedhasar panyuwunan Konten impurity Fe Si Ni W Mo Ti 0,004 0,004 0,002 0,005 0,005 0,002 Ta OCHN 0,002 Ta OCHN 0,002 Ta OCHN 0,015 0.003 Deskripsi Produk...

    • Astm B392 r04200 Type1 Nb1 99.95% Niobium Rod Pure Niobium Round Bar Price

      Astm B392 r04200 Type1 Nb1 99,95% Batang Niobium P...

      Parameter Produk Jeneng produk ASTM B392 B393 Batang Niobium Kemurnian Tinggi Niobium Bar kanthi Kemurnian Rega Paling Apik Nb ≥99,95% Kelas R04200, R04210, R04251, R04261, Nb1, Nb2 Standar ASTM B392 Ukuran Ukuran disesuaikan Titik lebur 472 Bograde derajat Titik lebur 246 derajat Bograde ♦ Kapadhetan Kurang lan Kekuwatan Spesifik Dhuwur♦ Ketahanan Korosi Apik banget ♦ Ketahanan sing apik kanggo efek panas ♦ Nonmagnetik lan Non-toksik...

    • As Collection Element Polished Surface Nb Pure Niobium Metal Niobium Cube Niobium Ingot

      Minangka Elemen Koleksi Dipoles Permukaan Nb Murni ...

      Parameter Produk Jeneng Produk Ingot Niobium Murni Bahan Niobium murni lan paduan niobium Ukuran Sesuai panyuwunan Grade RO4200.RO4210,R04251,R04261 Proses Cold rolled, Hot rolled, Extruded Karakteristik Titik lebur : 2468 ℃ Titik didih : 4744 ℃ Aplikasi Digunakake ing kimia , bidang elektronik, penerbangan lan aeroangkasa Fitur Produk Ketahanan Korosi Banget Ketahanan sing apik kanggo efek panas ...

    • HSG High Quality Good Price Pure 9995 High Purity Customized Niobium Block

      HSG High Quality Good Price Murni 9995 High Puri ...

      Item Parameter Produk Blok Niobium Panggonan Asal China Jeneng Merek HSG Nomer Model NB Aplikasi Sumber cahya listrik Bentuk blok Bahan Niobium Komposisi Kimia NB Jeneng produk Blok Niobium Kemurnian 99,95% Warna Perak Abu-abu Tipe blok Ukuran Disesuaikan Ukuran Pasar Utama Eropa Timur Kapadhetan 16,65g/cm3 MOQ 1 Kg Paket Drum Baja Merek HSGa Properti ...