• head_banner_01
  • head_banner_01

Paduan Ferro Kab

  • Ferro Vanadium

    Ferro Vanadium

    Ferrovanadium minangka paduan wesi sing dipikolehi kanthi nyuda vanadium pentoksida ing tungku listrik kanthi karbon, lan uga bisa dipikolehi kanthi nyuda vanadium pentoksida kanthi metode termal silikon tungku listrik.

  • HSG Ferro Tungsten price for sale ferro wolfram FeW 70% 80% lump

    HSG Ferro Tungsten rega kanggo sale ferro wolfram FeW 70% 80% bongkahan

    Ferro Tungsten disiapake saka wolframite kanthi ngurangi karbon ing tungku listrik.Utamane digunakake minangka aditif unsur alloying kanggo tungsten ngemot baja alloy (kayata baja kacepetan dhuwur).Ana telung jinis ferrotungsten diprodhuksi ing China, kalebu w701, W702 lan w65, karo isi tungsten watara 65 ~ 70%.Amarga titik leleh sing dhuwur, ora bisa mili metu saka cairan, mula diprodhuksi kanthi cara caking utawa metode ekstraksi wesi.

  • China Ferro Molybdenum Factory Supply Quality Low Carbon Femo Femo60 Ferro Molybdenum Price

    China Ferro Molybdenum Pabrik Pasokan Quality Low Karbon Femo Femo60 Ferro Molybdenum Price

    Ferro Molybdenum70 utamané digunakake kanggo nambah molybdenum kanggo baja ing nggawe baja.Molybdenum dicampur karo unsur paduan liyane sing digunakake kanggo nggawe stainless steel, baja tahan panas, baja tahan asam lan baja alat.Lan uga digunakake kanggo ngasilake campuran sing nduweni sifat fisik utamane.Kanggo nambah molybdenum kanggo wesi casting bisa nambah kekuatan lan resistance abrasion.