• head_banner_01
  • head_banner_01

bentuk bulat kemurnian tinggi 99.95% bahan Mo 3N5 target sputtering molibdenum untuk lapisan kaca & dekorasi

Katrangan singkat:

Jeneng merek: HSG Metal

Nomer Model: HSG-moly target

Kelas: MO 1

Titik lebur (℃): 2617

Pengolahan: Sintering / Forged

Wangun: Bagean Bentuk Khusus

Bahan: molybdenum murni

Komposisi Kimia: Mo:> = 99,95%

Sertifikat: ISO 9001:2015

Standar: ASTM B386


Detail Produk

Tag produk

Parameter produk

Jeneng merek HSG Metal Kab
Nomer Model target HSG-moly
sasmita MO1
Titik lebur (℃) 2617
Ngolah Sintering / Forged
wangun Bagean Bentuk Khusus
Bahan Molybdenum murni
Komposisi kimia Mo:> = 99,95%
Sertifikat ISO9001:2015
Standar ASTM B386
lumahing Padhang lan lumahing lemah
Kapadhetan 10,28 g/cm3
warna Kilap Logam
kemurnian Mo:> = 99,95%
Aplikasi Film lapisan PVD ing industri kaca, ion plating
Kaluwihan Resistance Suhu Dhuwur, Kemurnian Dhuwur, Resistance Korosi Luwih

kasedhiyan standar diterangake ing ngisor iki.Ukuran lan toleransi liyane kasedhiya.

kekandelan

Maks.Jembar

Maks.dawa

.090"

24"

110"

.125"

24"

80"

.250"

24"

40"

.500"

24"

24"

>.500"

24"

 

Kanggo kekandelan luwih, produk piring biasane diwatesi nganti 40 kilogram bobot maksimal saben potongan. Toleransi Ketebalan Standar Plat Molybdenum

kekandelan

.25 "nganti 6"

6 "nganti 12"

12 "nganti 24"

.090"

± .005"

± .005"

± .005"

> .125

± 4%

± 4%

± 4%

Molybdenum Plate Standard Jembar Toleransi

kekandelan

.25 "nganti 6"

6 "nganti 12"

12 "nganti 24"

.090"

± .031"

± .031"

± .031"

> .125

± .062"

± 062"

± 062"

Cathetan

Lembar (0.13mm ≤ketebalan ≤ 4.75mm)

Plate (ketebalan > 4,75 mm)

Ukuran liyane bisa dirembug.

Target molybdenum minangka bahan industri, akeh digunakake ing kaca konduktif, STN / TN / TFT-LCD, kaca optik, lapisan ion lan industri liyane.Iku cocok kanggo kabeh lapisan warata lan sistem lapisan muter.

Target molybdenum nduweni kapadhetan 10,2 g / cm3.Titik lebur yaiku 2610 ° C.Titik didih yaiku 5560 ° C.

Kemurnian target molibdenum: 99,9%, 99,99%

Spesifikasi: round target, plate target, rotating target

Fitur

Konduktivitas listrik sing apik banget;
Resistance saka suhu dhuwur;
Titik lebur dhuwur, oksidasi dhuwur lan tahan erosi.

Aplikasi

Digunakake minangka elektroda utawa bahan kabel, ing sirkuit terpadu semikonduktor, tampilan panel datar lan manufaktur panel surya lan lapangan liyane.Ing wektu sing padha, kita duwe produksi tungsten, target tantalum, target niobium, target tembaga, ukuran spesifik produksi sesuai karo syarat pelanggan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • High Pure 99.8% titanium grade 7 rounds sputtering targets ti alloy target for coating factory supplier

      Dhuwur Murni 99.8% titanium kelas 7 babak sputter ...

      Parameter produk Jeneng produk Titanium target kanggo pvd coating machine Grade Titanium (Gr1, Gr2, Gr5, Gr7,GR12) Alloy target: Ti-Al, Ti-Cr, Ti-Zr etc Asal kutha Baoji Provinsi Shaanxi china Konten Titanium ≥99.5 (% ) Isi pengotor <0,02 (%) Kapadhetan 4,51 utawa 4,50 g/cm3 Standar ASTM B381;ASTM F67, ASTM F136 Ukuran 1. Target bunder: Ø30--2000mm, ketebalan 3.0mm--300mm;2. Plate Targe: Dawane: 200-500mm Jembar: 100-230mm Thi...

    • Tungsten Target

      Target Tungsten Kab

      Parameter produk Jeneng Produk Tungsten(W)sputtering target Grade W1 Kasedhiya Kemurnian(%) 99,5%,99,8%,99,9%,99,95%,99,99% Wangun: Plate, bunder, rotary, pipa/tabung Spesifikasi Minangka pelanggan nuntut Standar ASTM B760- 07,GB/T 3875-06 Kapadhetan ≥19.3g/cm3 Titik lebur 3410°C Volume atom 9.53 cm3/mol Koefisien temperatur tahan 0.00482 I/℃ Panas sublimasi 847.8 kJ/mol(25℃) Kalor laten 40.6 ℃ kJ/mol...

    • Tantalum Target

      Sasaran Tantalum

      Parameter produk Jeneng Produk: target tantalum kemurnian dhuwur target tantalum murni Bahan Tantalum Kemurnian 99,95% min utawa 99,99% min Werna Logam mengkilat, keperakan sing tahan banget kanggo korosi.Jeneng liya Ta target Standar ASTM B 708 Ukuran Diameter > 10mm * tebal > 0.1mm Bentuk Planar MOQ 5pcs Wektu pangiriman 7 dina Mesin Lapisan Sputtering Digunakake Tabel 1: Komposisi kimia ...

    • Niobium Target

      Niobium Target

      Parameter produk Spesifikasi Item ASTM B393 9995 target niobium murni polesan kanggo industri Standar ASTM B393 Kapadhetan 8.57g/cm3 Kemurnian ≥99.95% Ukuran miturut gambar pelanggan Inspeksi Pengujian komposisi kimia, Pengujian mekanik, Inspeksi ultrasonik, Deteksi ukuran penampilan Grade R04210, R04210 , R04261 Permukaan polishing, grinding Technique sintered, rolled, ditempa Fitur High temperature resi...