• head_banner_01
  • head_banner_01

HSG Precious Metal 99.99% Purity Black Pure Rhodium Powder

Katrangan singkat:

Jeneng produk: bubuk Rhodium

Nomer CAS: 7440-16-6

Struktur Molekul: Rh

Bobot molekul: 102.90600

EINECS: 231-125-0

Kandungan Rhodium: 99,95%

Packing: Dikempalken ing syarat klien


Detail Produk

Tag produk

Parameter produk

Indeks teknis utama
Jeneng produk Rhodium bubuk
Nomer CAS 7440-16-6
sinonim Rhodium;RHODIUM BLACK;ESCAT 3401;Rh-945;RHODIUM METAL;
Struktur Molekul Rh
Bobot Molekul 102.90600
EINECS 231-125-0
Kandungan Rhodium 99,95%
Lumbung Gudang kasebut suhu rendah, berventilasi lan garing, nyala api anti-mbukak, anti-statis
Kelarutan banyu ora larut
Packing Dikempalken ing syarat klien
Penampilan ireng

Komposisi kimia

Unsur pengotor (﹪))

Pd Pt Ru Ir Au Ag Cu Fe Ni
0.01 0.02 0.02 0.02 0.01 0,005 0,005 0,005 0,005
Al Pb Mn Mg Sn Si Zn Bi  
0,005 0.003 0,005 0,005 0,005 0,005 0,005 0,005  
Jeneng Material Tipe Utama Aplikasi
Platinum 3N5 Kemurnian Platinum utamane digunakake kanggo nggawe katalis minangka katalis telung arah (platinum, paladium, rhodium) kanggo tujuan kontrol knalpot otomatis, katalis sing digunakake ing industri kimia lan katalis Pt / Re bi-logam digunakake ing kilang.
Osmium bubuk 3N5 Purity, Diameter 15-25mm, Dhuwur 10-25mm, bisa disesuaikan Utamane kanggo diagnosis patologi klinis, sistem medis ing diagnosis biokimia, diagnosis kristal cair, kelas reagen kimia sing akeh kanggo diagnosa lan diagnosa isotop kimia ing tes diagnostik.
Osmium pelet / ingot
Rhodium bubuk 3N5 Kemurnian Rhodium bisa digunakake kanggo ngasilake katalis hidrogenerasi, thermocouple, Pt / Rh alloy lan liya-liyane;lapisan lapisan saka searchlights lan reflektor;agen polishing saka gemstone uga kontak listrik.
Target Rhodium Ukuran: Diameter: 50 ~ 300mm
Palladium bubuk 3N5 Kemurnian alladium utamané digunakake kanggo nggawe telung cara (platinum, palladium, rhodium) katalis kanggo tujuan kontrol exhaust otomatis, telung cara (platinum, paladium, rhodium) katalis gauze lan perhiasan palladium;Pd bisa uga digabung karo Ru, Ir, Au, Ag, Cu kanggo nambah resistensi listrik, kekerasan, intensitas lan kinerja tahan karat.
Target Palladium Dhiameter: 50 ~ 300 mmKetebalan: 1-20 mm

Bahan

Titik lebur °C

Kapadhetan g/cm

Pure Pt --- Pt(99.99%)

1772

21.45

Rh Murni--- Rh(99,99%)

1963

12.44

Pt-Rh5%

1830

20.70

Pt-Rh10%

1860

19.80

Pt-Rh20%

1905

18.80

Ir Murni --- Ir(99,99%)

2410

22.42

Pt-Ir5%

1790

21.49

Pt-Ir10%

1800

21.53

Pt-Ir20%

1840

21.81

Pt-Ir25%

1840

21.70

Pt-Ir30%

1850

22.15

Cathetan: miturut syarat pangguna partikel nano, kita bisa nyedhiyakake produk ukuran sing beda.

kinerja produk

Wêdakakêna abu-abu-ireng, tahan korosi sing dhuwur, malah ora larut ing aqua regia sing nggodhok.

Kondisi panyimpenan

Prodhuk iki kudu disimpen ing garing, kelangan lan sealing saka lingkungan, ora bisa cahya kanggo online, saliyane kudu supaya meksa abot, miturut transportasi barang biasa.

Aplikasi

Bisa digunakake minangka bahan mentah kanggo instrumen listrik, bahan kimia lan paduan presisi.Wêdakakêna rhodium adhedhasar panggunaan ruthenium sing akeh ing industri kimia industri.Amarga rhodium minangka logam langka sing dibutuhake dening industri, rega industri rada luwih dhuwur tinimbang logam non-ferrous umum.Minangka salah sawijining unsur langka, rhodium nduweni akeh kegunaan.Rhodium bisa digunakake kanggo nggawe katalis hidrogenasi, thermocouple, wesi platinum-rhodium, lan liya-liyane. Iki uga asring dilapisi ing lampu sorot lan reflektor, lan uga digunakake minangka agen polishing kanggo permata.Lan bagean kontak listrik.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • Hot Sale Astm B387 99.95% Pure Annealing Seamless Sintered Round W1 W2 Wolfram Pipe Tungsten Tube High Hardness Customized Dimension

      Hot Sale Astm B387 99.95% Pure Annealing Seamle...

      Parameter Produk Nama Produk pabrik rega paling apik disesuaikan 99,95% tabung pipa tungsten murni Bahan tungsten murni Warna logam Warna Nomor Model W1 W2 WAL1 WAL2 Kemasan Kotak Kayu Bekas Industri penerbangan, Industri peralatan kimia Diameter (mm) Ketebalan dinding (mm) Panjang (mm) 30 -50 2–10 <600 50-100 3–15 100-150 3–15 150-200 5–20 200-300 8–20 300-400 8–30 400-450...

    • High Quality Price Per Kg Mo1 Mo2 Pure Molybdenum Cube Block For Sale

      Rega Kualitas Tinggi saben Kg Mo1 Mo2 Molybden Murni ...

      Parameter Produk Jeneng produk Kubus molibdenum murni / blok molibdenum kanggo industri Kelas Mo1 Mo2 TZM Tipe kubus, blok, ignot, gumpalan Permukaan Polandia/gris/kumbah kimia Kapadhetan 10,2g/cc Pengolahan Rolling, Forging, Sintering Standar ASTM B 386-2003, GB 3876-2007, GB 3877-2006 Ukuran Ketebalan: min0.01mm Jembar: maksimal 650mm Ukuran populer 10*10*10mm / 20*20*20mm / 46*46*46 mm / 58*58*58mm Ch...

    • High Purity And High Temperature Alloy Addition Niobium Metal Price Niobium Bar Niobium Ingots

      Penambahan Alloy Suhu Tinggi lan Kemurnian Dhuwur...

      Ukuran 15-20 mm x 15-20 mm x 400-500 mm Kita uga bisa ngethok utawa ngremuk bar dadi ukuran sing luwih cilik adhedhasar panyuwunan Sampeyan Konten pengotor Fe Si Ni W Mo Ti 0,004 0,004 0,002 0,005 0,005 0,002 Ta OCHN 0,002 Ta OCHN 0,002 Ta OCHN 0,015 0.003 Deskripsi Produk...

    • High Pure 99.95% And High Quality Molybdenum Pipe/Tube Wholesale

      Dhuwur Murni 99.95% Lan Kualitas Molybdenum Pi...

      Parameter Produk Jeneng Produk Rega paling apik tabung molibdenum murni kanthi macem-macem spesifikasi Bahan molibdenum murni utawa paduan molibdenum Ukuran referensi rincian ing ngisor iki Nomer Model Mo1 Mo2 Lumahing rolling panas, reresik, polesan Wektu pangiriman 10-15 dina kerja MOQ 1 kilogram Digunakake industri Aerospace, Peralatan kimia industri Spesifikasi bakal diganti miturut syarat pelanggan....

    • High Pure 99.95% For Atomic Energy Industry Good Plasticity Wear Resistance Tantalum Rod/Bar Tantalum Products

      Dhuwur Murni 99.95% Kanggo Industri Energi Atom Goo...

      Parameter Produk Jeneng Produk 99,95% Pembeli batang ingot tantalum ro5400 rega tantalum Kemurnian 99,95% min Kelas R05200, R05400, R05252, RO5255, R05240 Standar ASTM B365 Ukuran Diameter (1~25) xMax3000-gulungan;2. Reresik alkalin;3. Elektrolit Polandia;4. Mesin, grinding;5. Stress relief annealing.Sifat mekanik (Annealed) Grade;Kekuwatan tarik min; Kekuwatan ngasilake min;Elongasi min, % (UNS), ps...

    • Polished Tantalum Block Tantalum Target Pure Tantalum Ingot

      Dipoles Tantalum Blok Tantalum Target Murni Ta...

      Parameter produk Jeneng produk Kapadhetan dhuwur kekuatan dhuwur 99,95% ta1 R05200 rega ingot tantalum murni Kemurnian 99,95% min Kelas R05200, R05400, R05252, RO5255, R05240 Standar ASTM B708, GB / T 3629 Ukuran Item;Ketebalan (mm);Jembar (mm);Length (mm) Foil;0.01-0.09;30-150;> 200 Lembar;0,1-0,5;30- 609.6;30-1000 piring;0,5-10;50-1000;50-2000 Kondisi 1. Hot-mbalek / Cold-mbalek;2. Reresik alkalin;3. P...