• head_banner_01
  • head_banner_01

25 Agustus prices ferro molybdenum domestik lan manca

mu tie

Beijing Huasheng Precious metal Materials Co., LTD., didegaké ing 2003, wis melu ing logam non-ferrous (tungsten, molybdenum, tantalum, niobium, nikel, kobalt, ferroalloy lan daya) kanggo dangu. Produksi utama lan Processing: produk tungsten lan molibdenum, produk tantalum lan niobium, bubuk tungsten, bubuk tungsten karbida, bubuk molibdenum, bubuk niobium, bubuk tantalum lan produk bubuk logam langka liyane, nikel, kobalt, rhenium lan produk logam non-ferrous liyane. Penjualan platinum, rhodium wêdakakêna, paladium, bubuk iridium, bubuk ruthenium, bubuk luwe, emas, salaka lan logam mulia liyane. Daur ulang: kethokan logam non-ferrous.Produk kita akeh digunakake ing aerospace, medis, mesin, lampu semikonduktor, integrasi semikonduktor, kaca, dhuwur tungku suhu, safety lan pertahanan, sumber cahya listrik, otomotif lan industri liyane.Perusahaan nduweni jaringan marketing swara.Forward marketing platform, fokus ing titik bangunan karo permukaan, titiklan kombinasi lumahing, multi-level, multi-saluran jaringan marketing telung dimensi, perusahaan kanggo "jujur ​​lan dipercaya, layanan kelas kapisan, kualitas dhuwur lan rega murah, bebarengan entuk manfaat lan menang-menang" kanggo filosofi bisnis. "Tulus kanggo nggawe nilai" nilai inti, netepi "jantung kanggo iki" konsep Manajemen, tindakake "respecting karya, kanggo nambani wong," prilaku pathokan, vigorously nindakake nerusake "telas nguber kualitas, enterprising. "semangat perusahaan, tansah sijine "teknologi abot, Manajemen ketat, kualitas pisanan, kanggo kebak kabutuhan customer" minangka kawicaksanan kualitas,Nguber goal "mbangun account misuwur internasional".


Wektu kirim: Mar-25-2022