• head_banner_01
  • head_banner_01

Ferro Tungsten Kab

  • HSG Ferro Tungsten price for sale ferro wolfram FeW 70% 80% lump

    HSG Ferro Tungsten rega kanggo sale ferro wolfram FeW 70% 80% bongkahan

    Ferro Tungsten disiapake saka wolframite kanthi ngurangi karbon ing tungku listrik.Utamane digunakake minangka aditif unsur alloying kanggo tungsten ngemot baja alloy (kayata baja kacepetan dhuwur).Ana telung jinis ferrotungsten diprodhuksi ing China, kalebu w701, W702 lan w65, karo isi tungsten watara 65 ~ 70%.Amarga titik leleh sing dhuwur, ora bisa mili metu saka cairan, mula diprodhuksi kanthi cara caking utawa metode ekstraksi wesi.