• head_banner_01
  • head_banner_01

W-Scrap

  • Factory Supply High Quality 99.95% Tungsten alloy Tungsten Scrap

    Pasokan Pabrik Kualitas Tinggi 99.95% Tungsten alloy Tungsten Scrap

    Jinis / sasmita saka Tungsten kethokan beda gelar lan varieties saka kethokan tungsten digunakake kanggo tujuan daur ulang lan kanggo mbalekake tungsten murni saka kethokan.Diwenehi ing tabel ing ngisor iki sawetara saka gelar penting / jinis tungsten digunakake ing daur ulang.Rincian Kelas Campuran Tungsten Carbide Cutting Inserts lt kalebu macem-macem sisipan nglereni tungsten karbida sing resik. Sisipan iki teka ing macem-macem ukuran, kalebu - persegi, persegi panjang, segi telu, segi enam utawa segi wolu.Karbohidrat Tungsten Dilapisi...