• head_banner_01
  • head_banner_01

Tabung Niobium

  • High Quality Superconductor Niobium Seamless Tube Price Per Kg

    High Quality Superconductor Niobium Seamless Tube Price Per Kg

    Titik lebur niobium yaiku 2468 Dc, lan kapadhetan yaiku 8,6 g/cm3.Kanthi karakteristik resistance karat, resistance suhu dhuwur lan malleability, niobium digunakake digunakake ing industri elektronik, industri baja, industri kimia, optik, Manufaktur gemstone, teknologi superconducting, aerospace.teknologi lan lapangan liyane.Lembaran lan tabung/pipa Niobium minangka wujud produk Nb sing paling umum.