• head_banner_01
  • head_banner_01

High Purity lan Suhu Dhuwur Alloy Addition Niobium Metal Price Niobium Bar Niobium Ingots

Katrangan singkat:

Bar niobium disinter saka bubuk Nb2O5, produk setengah rampung sing dijupuk kanggo leleh ingot niobium, utawa minangka aditif paduan kanggo produksi baja utawa superalloy.Bar niobium kita dikarbonisasi lan disinter kaping pindho.Bar iku kandhel lan impurities gas kurang.Kita nyedhiyakake laporan analisis kalebu C, N, H, O lan unsur liyane sing dibutuhake pelanggan.Kejabi bar tantalum, kita uga bisa nyuplai produk tantalum giling liyane lan bagean digawe miturut panjaluk individu pelanggan.


Detail Produk

Tag produk

ukuran

15-20 mm x 15-20 mm x 400-500 mm

Kita uga bisa chip utawa crush bar kanggo ukuran cilik adhedhasar panjalukan

Isi najis

Fe

Si

Ni

W

Mo

Ti

0.004

0.004

0.002

0,005

0,005

0.002

Ta

O

C

H

N

 

0.05

0.012

0,0035

0,0012

0.003

 

Deskripsi Produk

Bar niobium disinter saka bubuk Nb2O5, produk setengah rampung sing dijupuk kanggo leleh ingot niobium, utawa minangka aditif paduan kanggo produksi baja utawa superalloy.Bar niobium kita dikarbonisasi lan disinter kaping pindho.Bar iku kandhel lan impurities gas kurang.Kita nyedhiyakake laporan analisis kalebu C, N, H, O lan unsur liyane sing dibutuhake pelanggan.Kejabi bar tantalum, kita uga bisa nyuplai produk tantalum giling liyane lan bagean digawe miturut panjaluk individu pelanggan.

pamriksan

Kualitas lumahing

Analisis kimia

Tes lan pamriksa liyane kasedhiya yen dijaluk

Packing lan Lead wektu

Packing: Paket vakum/15kg-50kg per drum./Seperti disesuaikan

Jumlah (KG)

1-5

> 5

Est.Wektu (dina)

5

Kanggo rembugan

Fitur

1. Kelas: Nb1, Nb-Ti, RO4200, RO4210
2. Ukuran: Diameter 1mm min.
3. Kemurnian: 99,95%
4. Sertifikasi: ISO9001:2008,ISO14001:2004,CE
5. Wangun: rod, bar, piring, sheet, foil, tabung, kawat, crucible, etc.
6. Standar: ASTM B392, 393, 394...
7. Aplikasi: Bahan semikonduktor, lapisan vakum, nampan sintering lan kapal, aplikasi kimia khusus.
8. Fitur Product: Titik leleh dhuwur, Kapadhetan dhuwur, resistance oksidasi suhu dhuwur, layanan dawa, resistance kanggo karat.

Aplikasi

1. Industri Elektronik Kimia, Elektronika, Industri Farmasi.

2. Kanggo baja, keramik, elektronik, industri energi nuklir lan teknologi superkonduktor;

3. Kanggo super condouctous, ingot cast leleh lan agen alloying.

4. Digunakake digunakake ing manufaktur macem-macem baja alloy, alloy suhu dhuwur, kaca optik, alat nglereni, elektronik lan bahan superconducting lan industri liyane.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • As Collection Element Polished Surface Nb Pure Niobium Metal Niobium Cube Niobium Ingot

      Minangka Elemen Koleksi Dipoles Permukaan Nb Murni ...

      Parameter Produk Jeneng Produk Ingot Niobium Murni Bahan Niobium murni lan paduan niobium Ukuran Sesuai panyuwunan Grade RO4200.RO4210,R04251,R04261 Proses Cold rolled, Hot rolled, Extruded Karakteristik Titik lebur : 2468 ℃ Titik didih : 4744 ℃ Aplikasi Digunakake ing kimia , bidang elektronik, penerbangan lan aeroangkasa Fitur Produk Ketahanan Korosi Banget Ketahanan sing apik kanggo efek panas ...

    • Good And Cheap Niobium Nb Metals 99.95% Niobium Powder For Producing HRNB WCM02

      Logam Niobium Nb sing Apik Lan Murah 99,95% Niobium...

      Parameter Produk Nilai item Panggonan Asal China Hebei Jeneng Merek HSG Nomer Model SY-Nb Aplikasi Kanggo Keperluan Metalurgi Bentuk bubuk Bahan bubuk Niobium Komposisi Kimia Nb>99,9% Ukuran Partikel Kustomisasi Nb Nb>99,9% CC< 500ppm Ni Ni<300ppm Cr Cr< 10ppm WW<10ppm NN<10ppm Komposisi Kimia HRNb-1...

    • High Quality Superconductor Niobium Seamless Tube Price Per Kg

      Kualitas Superkonduktor Niobium Seamless Tu...

      Parameter Produk Jeneng Produk Polesan Tube Seamless Niobium Murni kanggo Perhiasan Tindik kg Bahan Niobium Murni lan Alloy Niobium Murni Niobium Murni 99,95% min.Grade R04200, R04210, Nb1Zr (R04251 R04261), Nb10Zr, Nb-50Ti dll. Bentuk Tube/pipa, bulat, persegi, blok, kubus, ingot dll disesuaikan Standar ASTM B394 Dimensi Nampa aplikasi khusus Industri elektronik, industri baja, industri kimia , optik, batu permata ...

    • Astm B392 r04200 Type1 Nb1 99.95% Niobium Rod Pure Niobium Round Bar Price

      Astm B392 r04200 Type1 Nb1 99,95% Batang Niobium P...

      Parameter Produk Jeneng produk ASTM B392 B393 Batang Niobium Kemurnian Tinggi Niobium Bar kanthi Kemurnian Rega Paling Apik Nb ≥99,95% Kelas R04200, R04210, R04251, R04261, Nb1, Nb2 Standar ASTM B392 Ukuran Ukuran disesuaikan Titik lebur 472 Bograde derajat Titik lebur 246 derajat Bograde ♦ Kapadhetan Kurang lan Kekuwatan Spesifik Dhuwur♦ Ketahanan Korosi Apik banget ♦ Ketahanan sing apik kanggo efek panas ♦ Nonmagnetik lan Non-toksik...

    • HSG High Quality Good Price Pure 9995 High Purity Customized Niobium Block

      HSG High Quality Good Price Murni 9995 High Puri ...

      Item Parameter Produk Blok Niobium Panggonan Asal China Jeneng Merek HSG Nomer Model NB Aplikasi Sumber cahya listrik Bentuk blok Bahan Niobium Komposisi Kimia NB Jeneng produk Blok Niobium Kemurnian 99,95% Warna Perak Abu-abu Tipe blok Ukuran Disesuaikan Ukuran Pasar Utama Eropa Timur Kapadhetan 16,65g/cm3 MOQ 1 Kg Paket Drum Baja Merek HSGa Properti ...

    • Factory Price Used For Superconductor Niobium Nb Wire Price Per Kg

      Rega Pabrik Digunakake Kanggo Superkonduktor Niobium N...

      Parameter Produk Jeneng Komoditas Niobium Ukuran Kawat Dia0.6mm Permukaan Polandia lan padhang Kemurnian 99.95% Kapadhetan 8.57g/cm3 Standar GB/T 3630-2006 Aplikasi Baja, bahan superkonduktor, aerospace, energi atom, lsp. Kauntungan 1) bahan superkonduktivitas sing apik 2) Luwih dhuwur titik lebur 3) Resistance Korosi Luwih apik 4) Teknologi tahan nyandhang luwih apik Metalurgi Bubuk Wektu timbal 10-15 ...